Afbeelding
Foto: pr

Open Huis op bouwlocatie Westerwal

Algemeen

Siem van der Burg

Op zaterdag 3 juni kunnen de vorderingen van de bouw aan de Westerwal worden bewonderd. Dat kan vanaf de wal en vanaf het water. Met de brochure in de hand en met de animatiefilpjes op het internet kon al een prima indruk verkregen worden van het uiteindelijke aanzicht van de nieuwe Oudewaterse woonwijk. Maar hoe het daadwerkelijk wordt is nu al duidelijk te zien.

Op de Westerwal in Oudewater wordt hard gewerkt aan fase 1 van een nieuwe woonwijk met karakter. Een project op een historische locatie aan de IJssel met een architectuur geïnspireerd op de historie van de oude Hollandsche waterstad en het industriële verleden op de Westerwal. Wonen op de Westerwal heeft volgens de projectontwikkelaar en makelaar zo zijn voordelen. Het is een unieke locatie met een divers woningaanbod met een tuin aan het water, indien gewenst een eigen ligplaats in een van de twee sloepenhavens, energieneutrale woningen die woonklaar zijn bij oplevering en een gegarandeerde start van de bouw. Er zal dit jaar nog opdracht voor de start van de bouw van fase 2 worden gegeven.

De open dag is bedoeld voor nieuwsgierige Oudewaternaren die wel eens willen kijken hoe de bouw van fase 1 van de Westerwal er voor staat en natuurlijk voor geïnteresseerden die er wel zouden willen wonen. Iedereen die benieuwd is naar ‘hoe het wonen aan het water op de Westerwal straks zal zijn’ kan dat met eigen ogen komen aanschouwen. Zaterdag 3 juni tussen 11:00 tot en 13:00 uur staat het team van Wonen op de Westerwal klaar om informatie te verschaffen.

Als je echt een unieke ervaring wilt hebben, dan kan je met een sloep, onder het genot van wat lekkers, een rondvaart maken om vanaf het water het project en de mooie locatie en Oudewater te bekijken. Meer informatie en het nog beschikbare woningaanbod is te vinden op https://wonenopdewesterwal.nl/.

Nieuwsgierig of geïnteresseerd? ... kom dan op 3 juni naar het Open Huis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stapje voor stapje breidt het damesvoetbal bij FC Oudewater uit 11 uur geleden
Afbeelding
'Montfoort Wandelt' door... 12 uur geleden
Afbeelding
Opbrengst collecte KWF 13 uur geleden
Afbeelding
Sluitende begroting voor de gemeente Krimpenerwaard 20 uur geleden
Afbeelding
VLAS, nieuw ouderinitiatief voor kinderen met zorg 30 sep., 19:00
Afbeelding
Week tegen eenzaamheid in de Krimpenerwaard 30 sep., 14:00
Afbeelding
Woonwagen- en standplaatsenbeleid 30 sep., 12:00
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 30 sep., 10:00