Welkom op de site van drukkerij Heno

Uitgever van onder andere De IJsselbode, de Recreatiekrant en Stadsgids Oudewater. Drukkerij Heno is in 1948 in Haastrecht opgericht door de heren Hooft en Overbeek.
De heer Hooft uit Haastrecht had binnen zijn familie geen opvolger voor zijn boekdrukkerij.
Jan J. Overbeek uit Oudewater werd zijn medefirmant en opvolger.

Momenteel wordt drukkerij Heno geleid door Ben J.J. Overbeek, de tweede generatie Overbeek in samenwerking met de derde generatie, Melissa Overbeek.

Drukwerk

Naast de uitgave van De IJsselbode verwerkt drukkerij Heno voor zijn klanten een uiteenlopend pakket aan drukwerk.
Door korte communicatielijnen is het mogelijk snel en flexibel op al uw wensen in te spelen. Tussentijds overleg verloopt bij ons rechtstreeks en niet langs meerdere kanalen.
Als gedreven professionals met jarenlange ervaring en een passie voor papier en drukwerk stellen wij ons als doel om u zo goed mogelijk te helpen op het gebied van uw drukwerkbehoefte. Hierbij staat betrouwbaarheid, een goede begeleiding, kwaliteit en een concurrerende prijs hoog in het vaandel!

De IJsselbode

In 1952 rolde de eerste IJsselbode, een geesteskind van Jan Overbeek, van de pers.
De wekelijkse uitgave van dit huis-aan-huisblad, die momenteel wordt verspreid in de gemeentes Montfoort, Oudewater en Haastrecht, Polsbroek en Vlist, is nog steeds een vast onderdeel van het huidige orderpakket. Wij besteden veel aandacht zowel aan de inhoud als aan de opmaak van de IJsselbode, ons visitekaartje!

Mede hierdoor komen wij al drukkerij geregeld in contact met vele bedrijven en instanties uit het verschijningsgebied. Voor velen van hen mogen wij drukwerk maken en/of hun advertentie-/reclamecampagne verzorgen.

Familiewerk

Ook het familiewerk, van geboortekaartje tot rouwkaart, wordt nog steeds tot in de puntjes door drukkerij Heno verzorgd. Dit zijn veelal kleinere oplages met een korte levertijd.
Mede hierdoor zijn wij gewend het gehele jaar door - dag in dag uit - onder druk topprestaties te leveren.
Van verschillende leveranciers hebben wij collecties in huis, waar u doorheen kunt bladeren om ideeën op te doen. Dit kan 'bij ons op de drukkerij, maar u mag de boeken ook gerust enkele dagen mee naar huis nemen. De kaart, de tekst, het lettertype en de kleur wordt door u bepaald en samen zorgen we voor het mooiste resultaat.
Maar u kunt natuurlijk ook bij ons een kaart laten ontwerpen met daarop eigen foto's en of illustraties. Vraag het ons; niets is ons te gek. Wij denken graag met u mee!


Drukwerk bestellen? Bel dan 0348-561478 of mail naar heno@ijsselbode.nl