Afbeelding

B5 beveiligingstechniek is er ook voor particuliere beveiliging

Algemeen

Siem van der Burg

De markt voor beveiligingssystemen voor particulieren en bedrijven groeit nog steeds. Veranderende regelgeving, eisen van verzekeraars en de veiligheidsbeleving van personen veroorzaken een gestaag groeiende vraag. B5 beveiligingstechniek is in ruim vijf jaar tijd uitgegroeid tot een middelgrote speler op dit terrein.

"We hadden het vijfjarig bestaan willen vieren met de opening van ons nieuwe pand", zegt Stephan Vijfhuizen. Maar vanwege de Coronacrisis hebben we dat maar even uitgesteld. We zijn een pand opgeschoven. Sinds kort hebben we zowel de ruimte onder als boven tot onze beschikking. Alles wat we te bieden hebben, kunnen we nu ook tonen en demonstreren. De verbouwing van het pand heeft door de drukte trouwens wel wat vertraging opgelopen. We mikken nu op een feestelijke inwijding ergens eind van het jaar".

De twee eigenaren, Stephan Vijfhuizen en Charl Baas, startten hun bedrijf op het industrieterrein Zoutman in Reeuwijk. Ze werkten al bij een bedrijf dat in beveiligingssystemen deed, maar wilden meer en anders te werk gaan. Ze wilden een breed en compleet pakket aan diensten leveren, maar dan wel op een manier met veel aandacht en tijd voor de klant. "We geven alleen een advies en offerte af als we daar helemaal achter kunnen staan. We besteden tijd aan de klant en willen trots kunnen zijn op wat wij bieden", zegt Stephan. Een advies moet technisch goed zijn, aan regelgeving en aan de wensen van onze klanten voldoen". Charl legt zich toe op calculaties, de projecten en de uitvoering, en ik vooral op verkoop, service en onderhoud", vervolgt Stephan. "Voor de grotere klussen huren we vaak personeel in en werken we nauw samen met andere bedrijven. Al onze medewerkers beschikken over de benodigde diploma's en zijn gecertificeerd om de diverse systemen aan te leggen en te beheren.

Bij ons kunnen bedrijven, instellingen en particulieren terecht voor een breed scala aan beveiligingssystemen. Inbraakbeveiliging en brandbeveiliging zijn de hoofdmoot van onze activiteiten. Maar we leveren bijvoorbeeld ook camerasystemen, toegangscontrole systemen en noodverlichting. Het nieuwste wat we sinds kort hebben toegevoegd aan het assortiment zijn mistgeneratoren. Criminelen lopen er het liefst met een grote boog omheen en de effectiviteit wordt keer op keer bewezen. Bij ongewenste indringers staat een winkel of bedrijf binnen enkele seconden vol met een dikke laag mist.

Ook particulieren weten de weg naar ons steeds vaker te vinden. Voor persoonlijke beveiliging of camera- en alarmsystemen. Soms is eerst zelf iets gemaakt dat in de praktijk niet blijkt te voldoen of niet in lijn is met wetgeving of verwachting. Wij helpen onze klanten dan om het systeem in orde te maken of te vervangen. Ook bieden we al weer enige tijd systemen om veiligheid van individuele personen te vergroten. Klanten dragen dan een kleine alarmknop bij zich. Als ze in direct gevaar zijn of als ze een onveilig gevoel hebben, schakelen ze met een druk op de knop de assistentie in van onze alarmcentrale. De centralist ziet direct waar iemand is, luistert via de MY SOS-knop mee en overlegt of er gericht hulp naar iemand toegestuurd moet worden".

Voor een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met B5 beveiligingstechniek; Jan Tinbergenstraat 8C, 2811 DZ Reeuwijk.
Telefonisch via 085 - 7600 419 of via mail info@b5beveiliging.nl
Meer informatie vindt u op hun facebookpagina B5 beveiligingstechniek of op www.b5beveiliging.nl

Afbeelding
Taizéviering in Haasrecht 1 uur geleden
Afbeelding
Kostschool in Oudewater van binnenuit 15 uur geleden
Afbeelding
Muziekduo Katakat treedt op in de soos 22 uur geleden
Afbeelding
Psalmzangavond met bovenstem in Montfoort 23 feb, 09:00
Het natuurgebied Bilwijk is niet langer toegankelijk voor honden.
Honden niet meer toegestaan in natuurgebied Bilwijk 22 feb, 19:00
Afbeelding
Benschopse vrouwen samen op weg naar Pasen 22 feb, 17:00
Afbeelding
Alle kinderen in Montfoort een zwemdiploma 22 feb, 12:00
Daphne van Kooten.
Debuut en vijfmaal goud bij Nederlandse Kampioenschappen 22 feb, 09:00