Foto: Ruben van de Par
Foto: Ruben van de Par

Hou Montfoortse Diede op nummer één!

Algemeen

Lokale trots Diede roept op tot steun van haar mede-inwoners! En natuurlijk iedereen die dit in de IJsselbode leest. Met haar recente succes in de wildcard ronde van de de ‘Mentos grote prijs van NL’ heeft ze de kans om haar muzikale talent te laten schitteren.

Door Sjoukje Dijkstra

Diede kwam zover in deze wedstrijd met een liedje dat ze schreef voor haar vader. Ze zit nu bij de laatste 30 artiesten van Nederland. “Als ik de top 10 haal sta ik in de halve finale en mag ik een cover opnemen bij Q Music en een liveshow geven in Tivoli. Dat zou geweldig zijn! Maar daarvoor heb ik jouw hulp nodig. Wil jij alsjeblieft helpen door te stemmen als je het liedje mooi vindt?”

De Montfoortse Singer-Songwriter benadrukt: “Het zou daarom ge-wel-dig zijn als je via deze link nog één keer zou willen stemmen.” De live opname in de beroemde Wisseloord Studios staat nu online en jouw stem kan het verschil maken!” Op moment van schrijven van dit bericht, deelt Diede dat ze zelfs op nummer één staat! “Dat moeten we zo houden!”

Het stemproces is eenvoudig:

Stap 1: Ga naar de website: https://app.soundersmusic.com/discover en maak een account aan in de Sounders Music web-app. Of download de Sounders music app. Klik binnen de Mentos competitie op ranking

Stap 2: Zoek naar ‘Dyde’ of selecteer Diede uit de lijst.

Stap 3: Klik op ‘Stem’.

Stap 4: Bekijk het liveoptreden van Dyde zo lang mogelijk en klik vervolgens op het grijze bolletje in het rad links.

Stap 5: Geef 5 punten aan. Nu heb je gestemd, heel erg bedankt!

Er kan tot 5 april gestemd worden. Diede laat weten de komende tijd weer allerlei publieksacties te verzinnen om stemmen te vergaren. Op de vraag of ze weer gaat zingen in de bus, zegt ze: “We gaan het zien. Ik hoop in ieder geval mensen te verrassen en blij te maken met mijn muziek.”

Volg Diede op Insta/TikTok @dyde.music en laat haar weten dat je gestemd hebt Onder iedereen die stemt wordt een verrassing verloot als bedankje.

Afbeelding
Diede tijdens de live opname in Wisseloord Studios. Foto: Nadja Gherasim
Afbeelding
Anders kijken naar je gezin? 12 uur geleden
Afbeelding
Wandelchallenge van start 14 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 19 uur geleden
Afbeelding
Nog meer kampioenen bij volleybalvereniging Jupiter 27 apr, 17:00
Afbeelding
Fantastische opbrengst collecte Hospice 27 apr, 12:00
Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 26 apr, 19:00
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 26 apr, 17:00
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 26 apr, 14:00