Afbeelding
Ellen van Leeuwen

Rootstraat-erehaag voor Diede

Algemeen

De buren van Diede de Groot zijn ook bijzonder trots op hun straatgenoot. Om de Golden slam-kampioene in het zonnetje te zetten hebben ze de hele straat voor haar versierd. De Rootstraat is voor even omgetoverd tot een oranje erehaag.

Jussi Boon woont sinds een half jaar in de Rootstraat en wist tot voor kort helemaal niet dat de beroemde tennisspeelster bij haar in de straat woont. ‘Ik ken haar eigenlijk niet persoonlijk, maar ik heb haar successen natuurlijk op het nieuws gezien. Als je zo’n prestatie levert vind ik het niet meer dan logisch dat je dit doet als buurt.’

Jussi haalde de vlaggetjes van zolder om de straat te versieren voor Diede. De spontane actie van Jussi was niet alleen leuk voor de verraste Diede. Ook de andere buurtbewoners van de Rootstraat konden de actie van hun nieuwe buurvrouw waarderen. ‘Veel mensen kwamen naar buiten en hielpen met versieren. Het was meteen een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen. Ja, we gaan nu ook maar eens een buurtborrel plannen!”

Ellen van Leeuwen

Afbeelding
Michel van de Hadelkamp, Marja Knotters, Rob Gligoor, Herman van Scheppingen en Joost van Vliet.
BMM had er plezier in 11 uur geleden
Na de tocht door de stad op de platte natte kar, mochten de kinderen de complimenten ontvangen van de wethouder van sport.
OZV jeugd met platte kar naar het stadhuis 12 uur geleden
Inloopbijeenkomst tweede brug in Haastrecht.
Inloopbijeenkomst tweede brug in Haastrecht 13 uur geleden
Afbeelding
Cursus Christendom 13 uur geleden
Op de valreep ging Haastrecht toch nog het schip in.
Onzorgvuldig Haastrecht doet zich te kort 14 uur geleden
Wie pas na de rust op het complex van het Goudse Olympia verscheen en de tweede helft aanschouwde mocht zich min of meer gelukkig prijzen.
Een helft spektakelvoetbal 15 uur geleden
Robin van de Poll met zijn boek 'Van quaat tot erger'.
Het gaat 'van kwaad tot erger' met de Van de Pollen uit Montfoort... 15 uur geleden
Afbeelding
Investeren in vastgoed? 15 uur geleden