Afbeelding
Foto: pr

Winkel in Oudewater en maak elke dag kans op een cadeaubon

Algemeen

Deze week is de landelijke actie ‘Week van de Stenen Winkel’ van start gegaan. Ook de winkeliers van Oudewater doen mee, maar zij breiden deze actieweek flink uit naar een actieperiode van maar liefst 6 weken! Omdat zij u als consument erg waarderen, kunt u tot en met zaterdag 16 juni elke dag kans maken op een cadeaubon t.w.v. € 15,00 te besteden bij de lokale winkeliers.

In de actieperiode ontvangt u bij de deelnemende winkeliers een spaarkaart. Hierop spaart u stempels van vijf verschillende winkeliers uit Oudewater. Bij elke aankoop, ongeacht het bestede bedrag, ontvangt u zo’n stempel. Wekelijks worden de prijswinnaars bekend gemaakt via facebook en instagram #winkelinoudewater en via De IJsselbode. En natuurlijk hebben de ondernemers deze weken leuke acties!

Bloem en Groen

Dave en Miriam opende 15 jaar geleden hun bloemenwinkel in het prachtige Oudewater. Waar ze nog iedere dag trots op zijn. “Bloemist zijn is een passie, een beroep met veel emoties. Waar wij dan een klein onderdeel van mogen uitmaken. In die 15 jaar hebben we een grote vaste klantenkring opgebouwd, waar we uiteraard heel dankbaar voor zijn. Om onze klanten te bedanken hebben we de komende weken verschillende acties lopen en verloten we elke week een prachtig boeket in een vaas.”

DA drogisterij Johan Schouten

“Het mooie van mijn winkel is de combinatie van drogisterij en parfumerie. Als drogist ben je in staat om klanten te helpen om gezond te worden en te blijven. Ook bieden we huidverzorging voor elke dag en in de zon. Alles met een eerlijk en goed advies! Advies geven we ook in onze parfumerie”, aldus Johan. “We hebben een mooi assortiment van geuren. Voor zowel dames als heren. Nu met 20% korting! En deze week voor alle klanten GRATIS twee gezichtsampullen.”

The Read Shop

Op Leeuweringerstraat 22 runt Bianca dit jaar al 25 jaar The Read Shop. Een laagdrempelige gemakswinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, cadeauartikelen, serviceproducten, PostNL en een ING servicepunt. “In de week van de stenen winkel willen wij onze klanten bedanken en hebben we zes dagen lang een 2+1 aanbieding! En iedere week verloten we een cadeaubon t.w.v. €25,00.”

HocusPocus­­

Remon kocht in zijn kinderjaren voor een paar kwartjes snoep bij Dhr. Streng in de Kapellestraat. Nu staan de kinderen bij hem aan de toonbank in zijn nostalgische ‘dorps’winkel vol zoetwaren, chocolade, maar ook met thee en likeur. “Mijn winkel is niet alleen winkel, maar ook een sociale factor in onze stad. Ik word heel erg blij van de mensen die bij mij komen; niet alleen om wat te kopen, maar ook om hun verhaal te vertellen. Ik weet soms als één van de eerste als er iemand zwanger is, dan worden er roze en blauwe chocolaatjes gekocht om het daarmee aan hun ouders te vertellen.” Het pand waar Hocus Pocus gevestigd is, was in de 17de eeuw Herberg ’t Swarte Vercken, daarom de actie: een flesje chocoladelikeur ’t Swarte Vercken van € 14,99 voor € 7,50

Henny’s Home

Sinds Henny’s Home 3 jaar geleden is verhuisd naar de Leeuweringerstraat zijn zij steeds verder uitgebreid met hun assortiment. Inmiddels hebben zij een winkel vol met cadeautjes, met woon- en tuindecoratie, wanddecoraties, huishoudartikelen, fournituren en speelgoed. Uniek in het assortiment en altijd leuk geprijsd! Henny: “En 3 jaar moet gevierd worden! Wij zijn dankbaar voor onze klanten, want zonder jullie was dit niet gelukt!

Deze week mag u bij besteding vanaf 20 euro een lootje trekken, waarmee u leuke prijzen kunt winnen!

Moederdagactie

Deze week spaart u met de stempelkaart ook extra voor de welbekende goedgevulde Moederdag-tassen met producten van de Oudewaterse ondernemers. Winkel deze week in Oudewater bij minimaal 5 verschillende winkeliers, spaar de 5 stempels, lever de ingevulde kaart in en maak kans op zo’n goedgevulde Moederdagtas. Nog een goede reden om uw Moederinkopen te doen bij de lokale winkeliers!

Kom gezellig bij ons langs en kom genieten van al het moois wat wij, en alle ondernemers in Oudewater, te bieden hebben.

Afbeelding
Afbeelding
Een Luisterend Oor 2 uur geleden
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 4 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 9 uur geleden
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00
Afbeelding
Belangrijke stap voor dierenwelzijn 9 dec., 17:00
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Montfoort 9 dec., 12:00
Afbeelding
Bestemmingsplan 'De Bleek' waarschijnlijk in de loop van 2025 van start 8 dec., 18:00
Afbeelding
De gezonken pont van Hekendorp 8 dec., 17:00