Afbeelding
Foto:

Winkel in Oudewater en maak elke dag kans op een cadeaubon

Algemeen

Stenen winkels maken de steden en dorpen waarin we wonen een stukje mooier. Producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. Daarnaast ondersteunen de lokale ondernemers vele stichtingen, verenigingen en evenementen en zorgen zij op die manier voor de levendigheid in uw dorp of stad. Om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument wordt in de week van 8 tot en met 14 mei de landelijke ‘Week van de stenen Winkel’ georganiseerd.

Spaaractie

Ook de winkeliers van Oudewater doen mee aan dit landelijke initiatief, maar zij breiden deze actieweek flink uit naar een actieperiode van maar liefst 6 weken! Omdat zij u als consument erg waarderen, kunt u van maandag 8 mei tot en met zaterdag 16 juni elke dag kans maken op een cadeaubon t.w.v. € 15,00 te besteden bij de lokale winkeliers.

In de actieperiode ontvangt u bij de deelnemende winkeliers een spaarkaart. Hierop spaart u stempels van vijf verschillende winkeliers uit Oudewater. Bij elke aankoop, ongeacht het bestede bedrag, ontvangt u zo’n stempel. De ingevulde stempelkaarten kunt u inleveren bij Plus Heijmans, Drankenhandel Mitra, DA Johan Schouten of het Kaasmeisje. Elke week worden de prijswinnaars bekend gemaakt via facebook en instagram #winkelinoudewater en kunt u ze natuurlijk ook lezen in De IJsselbode. En het leuke is, u kunt zo vaak meedoen als u wilt.

Moederdag en Vaderdag

Behalve de cadeaubon die u dagelijks kunt winnen, kunt u in de aanloop naar Moederdag en Vaderdag ook weer kans maken op één van de mooie goed gevulde tassen met cadeaus van de lokale ondernemers. Dit jaar niet door het sparen van kassabonnen, maar dus door het sparen van de stempels op de spaarkaarten. Een extra goede reden om de Moeder- en Vaderdaginkopen te doen bij de lokale winkeliers!

Wij als ondernemers uit Oudewater zijn megatrots dat we deel uitmaken van zo’n gemeente. En we hopen dat met onze winkels nog jaren te kunnen blijven doen.
Dankzij jullie aankopen kunnen we onze deuren iedere dag weer openzetten. Samen maken we van Oudewater een fijne plek om te wonen, te leven, te genieten en te winkelen.

Afbeelding
Afbeelding
Deze week in Concordia 1 uur geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 3 uur geleden
Afbeelding
Voetbalverslagen en voetbalprogramma 4 uur geleden
Afbeelding
Hoge opkomst bij de Kamerverkiezingen in Haastrecht en gehele Krimpenerwaard 18 uur geleden
Afbeelding
Stemmen tellen 19 uur geleden
Afbeelding
Aankomst in Oudewater als vanouds 20 uur geleden
Afbeelding
Horen, zien en toch zwijgen 21 uur geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 22 uur geleden