Afbeelding

In stijl met Serengeti zonnebril op Serengeti fiets

Algemeen

Sommige mensen hebben geluk, zoals Patrick Palsgraaf. Patrick kocht in mei een mooie Serengeti Spello zonnebril bij Tuijn Optiek in Oudewater en begin oktober ontving hij het verrassende telefoontje dat hij daarbij de Serengeti stadsfiets had gewonnen. Patrick Palsgraaf was erg verrast en heel blij met de fiets, want zijn oude fiets stond net bij de fietsenmaker om gemaakt te worden. Deze nieuwe fiets zal dus vast goed van pas komen. Vorige week kwam Patrick langs om de fiets op te halen. Dat werd een feestelijk moment. De Serengeti actie was een samenwerking van Tuijn Optiek en het merk Serengeti.

De bovengenoemde actie maakte deel uit van de 130 jaar Tuijn festiviteiten. Dit jaar bestaat Tuijn 130 jaar. Door middel van leuke acties, een bijzondere attentie of andere speciale promoties schenkt Tuijn dit jaar aandacht aan haar 26ste lustrum. Wilt u op de hoogte blijven? Kijk dan voor alle activiteiten op www.tuijnoptiek.nl, www.tuijnjuwelier.nl of volg ze op hun Facebook of Instagram pagina’s.

Tuijn Optiek & Juwelier al 130 jaar in Alphen aan den Rijn gevestigd!

Op 7 april was het 130 jaar geleden dat Willem Tuijn zich in Alphen aan den Rijn vestigde, de deuren van zijn winkel opende in de Hooftstraat en zijn werkzaamheden als horlogemaker begon. Na al deze jaren en 4 generaties later is de horlogemaker Tuijn uitgegroeid tot een zeer moderne Juwelier/Diamantair/Optiek bedrijf dat inmiddels al enkele jaren is gevestigd op de Aarkade in Alphen. Daarnaast heeft Tuijn Optiek nog een zevental vestigingen: in de Herenhof in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Hazerswoude-Dorp, Oudewater en sinds begin dit jaar ook in Hillegom, Noordwijk en Oegstgeest.

Wat in al die 130 jaar niet is veranderd, is de keuze voor stijl en kwaliteit. Zo onderscheidt Tuijn zich met haar stijlvolle moderne winkels, en moderne collecties, maar bovenal staan de medewerkers van Tuijn bekend om hun zorg en aandacht voor de wensen van haar klanten.

De uitstekend opgeleide medewerkers van Tuijn Optiek zijn gespecialiseerd in het doen van een nauwkeurige oogmeting met de modernste meetapparatuur. Bij deze oogmeting hoort ook een oogdrukmeting en een algehele gezondheidscheck van het oog! Na de uitgebreide meting wordt op basis van de werkzaamheden, dagelijkse bezigheden en sportactiviteiten van de klant de meest geschikte bril uitgezocht.

Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 11 uur geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 13 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 16 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 18 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert 20 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 25 apr, 19:00
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 25 apr, 18:00
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk 25 apr, 17:00