Afbeelding
pr

Sinterklaas komt naar Hekendorp

Algemeen

Hekendorp, november 2022

Hallo kinderen van Hekendorp,

Sinterklaas en zijn (leerling)pieten hebben na flink wat rekenwerk en plannen laten weten dat zij op zaterdag 19 november in Hekendorp aankomen.

Om 10:30 uur zal de boerenkapel Zwup muzikaal van start gaan met een feestelijke optocht. Deze zal beginnen bij de Boezem en het dorp doorgaan.
Iedereen kan aansluiten en om 10:45 uur zal de stoet arriveren bij het jaagpad ter hoogte van Goejanverwelle 34. Hier zullen wij met zijn allen de Sint en zijn Pieten verwelkomen.

Na aankomst wandelen we gezamenlijk naar ‘De Boezem’, waar we een gezellig Sinterklaasfeest zullen vieren. Om 12.30 uur eindigt het Sinterklaasfeest.

‘De Boezem’ is toegankelijk voor kinderen (t/m groep 8) met een toegangsbewijs. Ouder(s)/begeleider(s) zijn uiteraard zonder toegangsbewijs welkom.

U kunt een toegangsbewijs kopen voor € 3,50 per kind. In de week van 7 tot en met 12 november komen wij langs de deur voor de verkoop van toegangsbewijzen.
U kunt uiteraard ook een bijdrage leveren aan het Sinterklaasfeest, door een gift in onze collectebus te doen.

Het kan natuurlijk zijn dat wij u niet thuis treffen. U kunt dan een toegangsbewijs bestellen door een e-mail te sturen naar sinterklaas.hekendorp@gmail.com. Bestellen kan t/m woensdag 16 november. Aan de deur worden geen kaarten verkocht.

Vóór de intocht organiseren wij in overleg met Sinterklaas op woensdagmiddag 16 november van 15.00 tot 16.30 uur een spoedcursus ‘Piet worden’ in de speeltuin.

Sinterklaas komt pieten tekort en hoopt op deze manier kinderen en volwassenen voor het ‘Pietenvak’ te enthousiasmeren.
Komen jullie ook? Het belooft een leuke en leerzame middag te worden.

Met vriendelijke groet,
Sinterklaasvereniging Hekendorp,
Esther Kortland, Ria Haakman, Patty Peek, Tamara Hesseling, Carla van Rossum en Mariëlle Verweij.

Let op! Wij doen er alles aan om ieders veiligheid te waarborgen, maar wij verzoeken u om ook zelf voor de veiligheid van uw eigen kind(eren) te zorgen!

Afbeelding