Afbeelding

Geslaagde ‘Paas’-straatbingo in Hekendorp

Algemeen

Op zaterdag 3 april werd in Hekendorp de tweede editie van de 'Paas'-straatbingo gehouden die werd georganiseerd door vrijwilligers van verenigingsgebouw De Boezem. Ieder gezin kon vanuit zijn tuin, balkon of stoep meedoen om zo te voldoen aan de coronamaatregelen.

Het was ten opzichte van vorig jaar een koude editie maar dat weerhield de deelnemers er niet van om mee te doen. Met ruim honderd deelnemers was er meer animo dan vorig jaar.
Vanuit de hoeken van de diverse straten werden de nummers per megafoon of geluidsinstallatie omgeroepen. Er werden in totaal vier bingorondes gespeeld en een aansluitende loterij voor mooie prijzen. De prijzen werden veelal gesponsord door lokale ondernemers wat het voor de organisatie mogelijk maakte goed uit te pakken. Graag wil de organisatie de sponsors hierbij nogmaals bedanken. Als er een prijs viel werd deze per fiets op het winnende adres afgeleverd. De hoofdprijs, een Weber BBQ met een bon voor een vleespakket, werd gewonnen door Wim de Groot. Ook was de Paashaas weer aanwezig in het dorp voor het uitdelen van paaseitjes.

Ondanks de koude editie kijkt de organisatie terug op een geslaagde tweede editie en zijn er alweer plannen voor een derde editie in 2022.


Advertentie

Deze 'Paas'-straatbingo werd mede mogelijk gemaakt door:
Dezet Plastic / Betty Schilderwerken / Uitspanning Goejanverwelle / Loodgietersbedrijf Dijkstra / Boas Dierenpension / Baars Schilderwerk / FFA / Scooter tour 't Groene Hart / LRC - Hildo Jansma / Welkoop / De IJsselbode / Global Wine / Broodje Kaas & Eieren / Ende Bloemen / The Read Shop Oudewater / Arno's Metselbedrijf / De Bruin Montfoort / Jeugdvereniging Gabriel / Vol van Patat Racing / Kapsalon A-Stylzz / Van Eijk Tuinservice / Stoeterij Sealand.

Heel, heel hartelijk dank hiervoor.

De organisatie