Afbeelding
pr

Hekendorp in de ban van het 'Versierus Virus'

Algemeen

Burgemeester De Vries schrok zich een hoedje toen hij op de hoogte werd gebracht van een nieuw virus dat plotseling opdook in zijn gemeente. Het pittoreske dorpje Hekendorp bleek een grote besmettingshaard te zijn. Na verder onderzoek werd de burgemeester gerustgesteld. Het bleek niet om een gevaarlijk virus te gaan. Middels de GGD kreeg hij haarfijn uitgelegd dat het onder een 'feel good' virus valt. Het virus is meegenomen vanuit Spanje door de Sint en zijn pieten.

'Het Versierus Virus' heeft zich razendsnel door Hekendorp verspreid. Er wordt zelfs nu al beweerd dat delen van Oudewater en Haastrecht ook besmet zijn geraakt. Het virus wordt verspreid via een dansje. Doe je dit dansje of zie je dit dansje op social media dan raak je besmet met het 'Versierus Virus'. Het gevolg is dan dat je aan het versieren en dansen slaat en niet meer kan stoppen. Woonkamer, slaapkamer, garage, ramen, deuren, tuin, alles...

Het resultaat is in Hekendorp inmiddels goed zichtbaar. Ook op basisschool OBS Goejanverwelle dansen en versieren de leerkrachten zich suf. Sint heeft inmiddels op de facebookpagina van de Sinterklaasvereniging Hekendorp en via verschillende app-groepen meerdere brieven en een filmpje laten plaatsen. Neemt u ook eens een kijkje op de facebookpagina. Maar pas op: U kunt dan besmet raken met dit vrolijke virus!

Afbeelding
Geslaagde 47e Zwem4daagse in het Knopenbad 14 minuten geleden
Afbeelding
Dichterbij Paulina 1 uur geleden
Afbeelding
Spaaractie met veel enthousiasme ontvangen! 2 uur geleden
Afbeelding
Opeens is het seizoen voorbij voor VVL 3 uur geleden
Afbeelding
De competitie is gespeeld; De laatste verslagen 7 uur geleden
Afbeelding
Dijk- en oeververbetering Gekanaliseerde Hollandsche IJssel Willeskop 8 uur geleden
Afbeelding
Open muziekochtend bij muziekvereniging Concordia in Haastrecht 30 mei, 17:00
Afbeelding
Suppen voor een schone IJssel 29 mei, 19:00