Afbeelding
pr

Hekendorp in de ban van het 'Versierus Virus'

Algemeen

Burgemeester De Vries schrok zich een hoedje toen hij op de hoogte werd gebracht van een nieuw virus dat plotseling opdook in zijn gemeente. Het pittoreske dorpje Hekendorp bleek een grote besmettingshaard te zijn. Na verder onderzoek werd de burgemeester gerustgesteld. Het bleek niet om een gevaarlijk virus te gaan. Middels de GGD kreeg hij haarfijn uitgelegd dat het onder een 'feel good' virus valt. Het virus is meegenomen vanuit Spanje door de Sint en zijn pieten.

'Het Versierus Virus' heeft zich razendsnel door Hekendorp verspreid. Er wordt zelfs nu al beweerd dat delen van Oudewater en Haastrecht ook besmet zijn geraakt. Het virus wordt verspreid via een dansje. Doe je dit dansje of zie je dit dansje op social media dan raak je besmet met het 'Versierus Virus'. Het gevolg is dan dat je aan het versieren en dansen slaat en niet meer kan stoppen. Woonkamer, slaapkamer, garage, ramen, deuren, tuin, alles...

Het resultaat is in Hekendorp inmiddels goed zichtbaar. Ook op basisschool OBS Goejanverwelle dansen en versieren de leerkrachten zich suf. Sint heeft inmiddels op de facebookpagina van de Sinterklaasvereniging Hekendorp en via verschillende app-groepen meerdere brieven en een filmpje laten plaatsen. Neemt u ook eens een kijkje op de facebookpagina. Maar pas op: U kunt dan besmet raken met dit vrolijke virus!

De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 4 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 6 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 9 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00