Afbeelding
Mireille van der Ham

Queen Must Go On! live op het Concordiaplein

Algemeen

Uitverkocht liveconcert in Haastrecht

Waar de natuur na een prachtige, maar droge zomer verlangde naar wat flinke regenbuien, baalde de organisatie van het liveconcert Queen Must Go On dat deze regen precies op zaterdagavond 17 september viel. Dit was namelijk de avond dat het concert van de winnaar van het televisieprogramma The Tribute, Battle of the Bands gepland stond. De zanger riep het publiek toe: “We zingen de regen gewoon weg!” en het feest kon beginnen!

We Will Rock You

De gemiddelde leeftijd van de bezoekers die op het concert afkwamen lag boven de vijftig, misschien wel zestig jaar. We kunnen dan wel concluderen dat er flink wat ‘oude rockers’ bij het concert aanwezig waren. Voor deze rockers kon het concert niet snel genoeg beginnen. Na toch even wat geduld opbrengen knalde de band dan eindelijk We Will Rock You over het plein in Haastrecht. Het concert was uitverkocht. Wat betekent dat er 750 kaarten verkocht zijn. Vanwege het slechte weer heeft de organisatie nog getwijfeld om het concert binnen te doen, maar deze band kwam echt het beste tot zijn recht op het plein.

Superfuif Music & Entertainment verzorgde binnen in het theater het voorprogramma en de afterparty. Tijdens de grote regenbuien stroomde het publiek naar binnen. Maar de echte diehards bleven in de buurt van het podium, al dan niet met capuchon, poncho of paraplu.

Volgend jaar weer

Halverwege de avond bedankte de band Concordia voor de prachtige ambiance, het geluid, de podiumbouwers en het barpersoneel voor hun ondersteunende werkzaamheden. Met elkaar konden zij dit feestje maken.
De band nodigde zichzelf uit om volgend jaar weer te komen spelen.
Zij sloten de avond rond 23.15 uur af met een spetterende versie van ‘We are the Champions’.

Mireille van der Ham

Afbeelding
Mireille van der Ham
Afbeelding
Waarom De Pelikaan niet verloren mag gaan 8 uur geleden
Afbeelding
‘t Kaasmeisje, meer dan alleen kaas 9 uur geleden
Afbeelding
Boer Koos van der Wind uit Montfoort is continu bezig met verduurzaming 10 uur geleden
Afbeelding
Verenigingen verpulveren Grote Clubactie 13 uur geleden
Afbeelding
Winterconcert Linfano 15 uur geleden
Afbeelding
Help de bakkersexpositie compleet te maken 18 uur geleden
Afbeelding
Tour de Boer landt in Polsbroek 8 dec, 19:00
Afbeelding
Wintertentoonstelling 2022-2023 bij Sille Gallery 8 dec, 18:00