De makers van de film welke in Theater Concordia gedraaid werd.
De makers van de film welke in Theater Concordia gedraaid werd. Mireille van der Ham

Filmbeeld van Haastrecht anno 2019

Algemeen

Zondag 20 maart om 15.30 uur draaide de film Filmbeeld van Haastrecht anno 2019 in Theater Concordia in Haastrecht. Deze film is gemaakt in opdracht van de Historische Vereniging Haastrecht en geeft het tijdsbeeld, het doen en laten, weer van Haastrecht anno 2019. Een film van het fantastische stadje Haastrecht, waar heel veel te doen is.

Deze film is gemaakt door Rob de Weger en Janet de Graas. Dronebeelden van Jurjan Rietveld en voice-over van Emmy van Harskamp. Met een flinke opkomst, kon er na een kort welkomstwoord van Hans Kattenwinkel, voorzitter van de Historische Vereniging Haastrecht, genoten worden van een vrolijke film van bijna een uur lang.

De film, nog net opgenomen voordat de pandemie uitbrak, geeft een goed beeld van alle evenementen, prachtige gebouwen, diverse sporten en verschillende gebeurtenissen in Haastrecht.

Na de film was er de mogelijkheid om de film in een mooi doosje op een usb-stick te bemachtigen. Leuk om cadeau te geven! Binnenkort verkrijgbaar bij Gebroeders Bakker en Zn, Hoogstraat 55 in Haastrecht.

Mireille van der Ham