Afbeelding
Mireille van der Ham

Valentijnsdag 2022

Algemeen

Ondernemersvereniging Haastrecht plaatste flinke harten op de rotonde in Haastrecht met daarop de tekst; ‘Denk aan je Valentijn’ en ‘Verras je Valentijn’. Benieuwd of de bewoners van Haastrecht inderdaad met Valentijnsdag bezig waren, hebben we ze aan de tand gevoeld.

Robert en Marissa zijn al 12 jaar samen en nog steeds waanzinnig verliefd. Op de vraag of zij iets aan Valentijnsdag doen vertelt Marissa enthousiast dat zij een lunch geregeld heeft voor de zondagmiddag voor Valentijnsdag. “Ik heb de lunch besteld bij het Witte Hof, dat leek me wel leuk”, vertelt zij. Als we Marissa haar vriend Robert vragen naar zijn plannen, moet hij eerlijk bekennen er nog niet mee bezig te zijn geweest, maar hij laat alle opties open.

Jan en Arda wonen al meer dan 50 jaar met veel plezier in Haastrecht. Als Arda zegt dat zij niks aan Valentijnsdag doen kijkt Jan haar met een schuin oog aan. “En die bos bloemen dan?” merkt hij op. “Oh, natuurlijk!” verontschuldigt Arda zich. “Die hebben we samen gekocht hoor” laat Jan weten. “Maar we gaan op Valentijnsdag wel een bakje gevuld met voorjaarsbolletjes bij een mevrouw van 92 in de Liezeborgh brengen.” Jan vertelt dat hij deze dame met de rolstoel-driedaagse begeleid heeft en dat er zo een leuk contact ontstaan is. “Fijn om zo iemand blij te kunnen maken.”

Mireille van der Ham

Afbeelding
Afbeelding
Traditionele rommelmarkt in Haastrecht 12 uur geleden
Afbeelding
Zangmiddag in Waarder 19 uur geleden
Afbeelding
Het eerste seizoen van de Jupiter Sportspeeltuin een groot succes 22 uur geleden
De Herder in al zijn glorie langs de Hollandse IJssel, rechts molenaar Dries van Beek
Molen de Herder in Willeskop 14 apr, 19:00
Het Recreantentoernooi wordt gesponsord door Overbeek-transport BV Rotterdam en Van der Voet Assurantiën BV Haastrecht.
Tafeltennisvereniging TOP organiseert Recreantentoernooi 14 apr, 17:00
Afbeelding
Collectanten de straat op voor kinderen in armoede 14 apr, 12:00
Afbeelding
Enkeltje Holandija nu ook in Oudewater 13 apr, 19:00
Afbeelding
Taizé viering in Linschoten 13 apr, 14:00