Afbeelding
Cees Reichard

Veel sporten en bewegen in de Vlisterse Zomeractiviteiten Week

Algemeen

Dit jaar staat de Zomeractiviteiten Week in Vlist in het teken van veel sporten en bewegen. Het programma krijgt dan ook de passende naam ‘Klaar voor de start……….af’. Zaterdagmiddag 13 augustus gaat de activiteitenweek van start. Er worden dit jaar geen eigen hutten gebouwd, maar de kinderen gaan een eigen insectenhotel bouwen. Na de bouw kunnen de kinderen zich uitleven op de stormbaan. Daarna wordt het BBknoeien met alle kids, ouders, vrienden, familie en aanhang. Al met al een leuk begin van deze Zomeractiviteiten Week.

Eveline Kok, de coördinator van deze week, vertelt dat zij met diverse vrijwilligers erin geslaagd is een afwisselend programma samen te stellen. Ze vindt het heel prettig dat ook de jeugdmedewerker weer zijn medewerking verleent door op dinsdag een sportieve middag te organiseren met touwtrekken, bubble bal en andere leuke sportieve spelletjes.

Ambulance

De ambulance komt om de kinderen kennis te laten maken met haar werk en uiteraard zal iedereen nieuwsgierig zijn hoe de ambulance er van binnen uitziet. Ook wordt er door de Oudere Jeugd, de opa’s en oma’s gekookt voor de Jongere Jeugd. Op vrijdag 19 augustus wordt de sportieve week afgesloten met een echte DJ workshop en ‘s avonds is er de DJ SHOW van Vlister bodem. Met elkaar moet het deze week weer een fantastisch feest voor de kinderen worden.

Vrijwilligers gezocht

Een zorgpunt voor Eveline is het aantal vrijwilligers. Het is dit jaar krap aan. Mensen die mee willen helpen ziet zij heel graag komen. Voorts roept ze voor volgend jaar vrijwilligers op die een programmaonderdeel op zich willen nemen. Even een telefoontje naar haar, 06 44472333.

Cees Reichard