Afbeelding

‘Fantastisch Magisch Vlist’ wordt een spannende week

Algemeen

Geen Huttendorp dit jaar in Vlist, maar wel een ‘Fantastisch Magisch Vlist’. Een week vol zomerse activiteiten met veel magie. Er zijn geen pallets om mooie hutten te bouwen, maar de kinderen worden uitgenodigd om hun fantasie te gebruiken om zelf thuis een hut te bedenken, te maken én om deze op het speelveld bij Ons Honk neer te zetten.

Op zaterdag 21 augustus vindt de aftrap van de spannende week plaats. ‘s Middags mogen de zelfgemaakte hutten en tenten op het speelveldje geplaatst worden. Daarna kunnen de kinderen zich uitleven op de stormbaan. De dag eindigt met een BACK TO BB-knoeien met alle kids, ouders, vrienden, familie en aanhang. Een goed moment om elkaar eindelijk weer eens te zien, te spreken en met elkaar te eten als start van de zomeractiviteiten week. Met een silent Disco is er ook gelegenheid om even lekker samen te swingen. En het eerste liedje zal zijn ‘Back to Life’ van Soul II Soul.

Kookworkshop

In deze week zijn er voor de kinderen allerlei spelen en sportactiviteiten. Uitnodigend is het spannende avondspel op de woensdagavond. Op de donderdagmorgen kookt de jeugd voor de ‘oudere jeugd’ en visa versa. Dit in samenwerking met WelZijn Krimpenerwaard. In een kookworkshop zal men in groepjes een zomerbuffet klaarmaken. En natuurlijk wordt het samen opgegeten.

Op vrijdagavond is er een Fantastische Magische Show waar de kinderen zelf in optreden. Na afloop mogen de kinderen in hun eigen gecreëerde tent-hut slapen. Na het wakker worden op de volgende morgen wordt alles weer opgeruimd en kan men waarschijnlijk terugkijken op een Magisch Fantastische week.

foto van vorig jaar

Cees Reichard

Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 12 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 13 uur geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 14 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 15 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 15 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 18 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 20 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 23 uur geleden