Jongerenwerker Wouter Rijneveld vertelde dat de kinderen heel enthousiast waren over het pijl en boog tikkertje (Archery Tag) en de Frisbee golf.
Jongerenwerker Wouter Rijneveld vertelde dat de kinderen heel enthousiast waren over het pijl en boog tikkertje (Archery Tag) en de Frisbee golf. Cees Reichard

Zomerse activiteiten in Vlist vol magie

Algemeen

Fantastisch Vlist, back to Life, back to reality, maar even nog niet terug naar normaal. Dat betekende opnieuw geen huttendorp, maar wel een week vol zomerse activiteiten. Dit allemaal in een magische sfeer van: ‘Fantastisch Magisch Vlist’. Magisch, omdat de jeugdfestiviteiten ondanks de corona toch door kunnen gaan.

Bij de start van de week verscheen een heks op een heksenbezem en kwam door een groot spinnenweb op het speelveld bij Ons Honk. Nog meer magie was er tijdens het avondspel toen de deelnemers te maken kregen met een uitbraak van heksen. Dit was heel spannend en het was de vraag of de tovenaar in staat was om de heksen weer terug te kunnen toveren naar normale mensen. Gelukkig lukte dit. Een ander moment van magie was op de vrijdag. Hier leerden de kinderen circusacts en trucjes die ze ‘s avonds in een circus op het toneel aan hun ouders en andere belangstellenden konden laten zien.

Verder waren in deze week veel fantastische momenten. Op de dinsdagmiddag verzorgden de Jeugd- en jongerenwerkers van Midden-Holland bijvoorbeeld een leuke sport- en spelmiddag. Jongerenwerker Wouter Rijneveld vertelde dat de kinderen heel enthousiast waren over het pijl en boog tikkertje (Archery Tag) en de Frisbee golf.

De week werd op zaterdag afgesloten en was de Fantastische Week ten einde. Met dank aan de organisatie en alle vrijwilligers die zich hiervoor ingezet hebben.

Cees Reichard

Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 6 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 7 uur geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 8 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 9 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 9 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 12 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 14 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 17 uur geleden