Afbeelding
Siem van der Burg

Handelsonderneming Joop van Vliet doet in veel meer dan schroot

Algemeen

Siem van der Burg

Je kunt er nog steeds terecht om je schroot en oude metalen in te leveren en je krijgt er vaak ook nog wat voor je oude electronica en witgoed. Daarvoor kun je bij 'Handelsonderneming Joop van Vliet' al heel lang terecht. Drie jaar geleden kwam daar de transportafdeling bij die werd opgezet door Gert de Bruyn. De activiteiten vullen elkaar perfect aan. Van het een komt het ander.

"Ik deed in schrootwerk en zag transport als iets waarmee je spullen van A naar B kan krijgen" zegt Joop. "Gert ziet het als een uitdaging om er service mee te bieden en geld aan te verdienen. Het combineren van verschillende 'takken van sport' maakt dat we, als het om het transport, verwerken en recyclen van oud ijzer en materialen gaat, een compleet pakket aan diensten leveren. Door dit complete aanbod en onze centrale ligging in de provincie Utrecht hebben we een unieke positie in de markt".

De laatst toegevoegde activiteit is de handel in gebruikte banden die buiten Europa nog een tweede leven krijgen. "Naast de handel in oude metalen en het transport bij de grond-, weg- en waterbouw en losgestorte materialen doen we echt van alles. We verbouwden recent containers om als loopbrug te fungeren voor een project op Schiphol, leveren chauffeurs aan andere bedrijven, doen aan partijhandel, verhuren rijplaten, transporteren zeecontainers over land en transporteren schroot in binnen- en buitenland. Verhuren allerlei soorten materieel zoals kipperauto's, diepladers, veeg- en zuigauto's, haakarm vrachtauto's enzovoorts. Daarnaast is onze locatie, aan de Provincialeweg tussen Oudewater en Haastrecht, uitermate geschikt voor op- en overslag.

Wij zijn er voor particulieren in de regio en werken verder voor bedrijven door het hele land. Er wordt veel samengewerkt met lokale ondernemingen. Wij kopen bijvoorbeeld kabels in, halen het koper eruit en voeren de plastic omhulsels af naar een lokale verwerker. Klanten kunnen voor een compleet pakket aan diensten bij ons terecht. Onze verschillende activiteiten versterken elkaar. Als we het nog niet hebben, en er is iets aan te verdienen, dan starten we ermee. De nieuwe activiteiten volgen elkaar in rap tempo op.

Door ons uitgebreide netwerk, onze kennis en ervaring kunnen wij de beste prijzen bieden voor oude metalen en hebben we concurrerende tarieven voor onze diensten.”

Voor meer informatie kunt u terecht op de JVV Transport facebookpagina en op hun website www.hojvv.nl

Afbeelding
Taizéviering in Haasrecht 55 minuten geleden
Afbeelding
Kostschool in Oudewater van binnenuit 14 uur geleden
Afbeelding
Muziekduo Katakat treedt op in de soos 21 uur geleden
Afbeelding
Psalmzangavond met bovenstem in Montfoort gisteren
Het natuurgebied Bilwijk is niet langer toegankelijk voor honden.
Honden niet meer toegestaan in natuurgebied Bilwijk 22 feb, 19:00
Afbeelding
Benschopse vrouwen samen op weg naar Pasen 22 feb, 17:00
Afbeelding
Alle kinderen in Montfoort een zwemdiploma 22 feb, 12:00
Daphne van Kooten.
Debuut en vijfmaal goud bij Nederlandse Kampioenschappen 22 feb, 09:00