Afbeelding
Siem van der Burg

Handelsonderneming Joop van Vliet doet in veel meer dan schroot

Algemeen

Siem van der Burg

Je kunt er nog steeds terecht om je schroot en oude metalen in te leveren en je krijgt er vaak ook nog wat voor je oude electronica en witgoed. Daarvoor kun je bij 'Handelsonderneming Joop van Vliet' al heel lang terecht. Drie jaar geleden kwam daar de transportafdeling bij die werd opgezet door Gert de Bruyn. De activiteiten vullen elkaar perfect aan. Van het een komt het ander.

"Ik deed in schrootwerk en zag transport als iets waarmee je spullen van A naar B kan krijgen" zegt Joop. "Gert ziet het als een uitdaging om er service mee te bieden en geld aan te verdienen. Het combineren van verschillende 'takken van sport' maakt dat we, als het om het transport, verwerken en recyclen van oud ijzer en materialen gaat, een compleet pakket aan diensten leveren. Door dit complete aanbod en onze centrale ligging in de provincie Utrecht hebben we een unieke positie in de markt".

De laatst toegevoegde activiteit is de handel in gebruikte banden die buiten Europa nog een tweede leven krijgen. "Naast de handel in oude metalen en het transport bij de grond-, weg- en waterbouw en losgestorte materialen doen we echt van alles. We verbouwden recent containers om als loopbrug te fungeren voor een project op Schiphol, leveren chauffeurs aan andere bedrijven, doen aan partijhandel, verhuren rijplaten, transporteren zeecontainers over land en transporteren schroot in binnen- en buitenland. Verhuren allerlei soorten materieel zoals kipperauto's, diepladers, veeg- en zuigauto's, haakarm vrachtauto's enzovoorts. Daarnaast is onze locatie, aan de Provincialeweg tussen Oudewater en Haastrecht, uitermate geschikt voor op- en overslag.

Wij zijn er voor particulieren in de regio en werken verder voor bedrijven door het hele land. Er wordt veel samengewerkt met lokale ondernemingen. Wij kopen bijvoorbeeld kabels in, halen het koper eruit en voeren de plastic omhulsels af naar een lokale verwerker. Klanten kunnen voor een compleet pakket aan diensten bij ons terecht. Onze verschillende activiteiten versterken elkaar. Als we het nog niet hebben, en er is iets aan te verdienen, dan starten we ermee. De nieuwe activiteiten volgen elkaar in rap tempo op.

Door ons uitgebreide netwerk, onze kennis en ervaring kunnen wij de beste prijzen bieden voor oude metalen en hebben we concurrerende tarieven voor onze diensten.”

Voor meer informatie kunt u terecht op de JVV Transport facebookpagina en op hun website www.hojvv.nl

Afbeelding
Word jij teamgenoot van de Maag Lever Darm Stichting? 5 uur geleden
Afbeelding
Voorlichtingsbijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel 8 uur geleden
Trees, Mia en Joyce.
De Zonnebloem viert 75-jarige verjaardag 22 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café Oudewater gisteren
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 12 mei, 09:00
Het carillon van de St. Michielstoren laat nog steeds van zich horen.
Het carillon van de St. Michielstoren laat nog steeds van zich horen 11 mei, 17:00
Afbeelding
Check de locatie voor je gaat zwemmen 11 mei, 12:00
'WelZijn Krimpenerwaard' en 'Doortrappen Zuid-Holland'organiseren op woensdag 22 mei om 14.00 uur een gezellige theaterbijeenkomst.
Een informatie en uitdagende Verkeers-theaterquiz 11 mei, 09:00