Afbeelding

Het eerste seizoen van de Jupiter Sportspeeltuin een groot succes

Algemeen

Afgelopen jaar is men vanuit volleybalvereniging Jupiter begonnen met de sportspeeltuin. Een plek waar kinderen kunnen springen, klimmen, rennen, kruipen, gooien, zwaaien en rollen. Alles komt aan bod bij de sportspeeltuin. Elke week staat er een ander thema centraal, zoals het circus of passend bij het seizoen.

Door de opbrengst van de grote clubactie hebben ze eigen materialen kunnen aanschaffen waardoor ze de oefeningen nog leuker kunnen maken. Daar zijn zij super blij mee!

Het afgelopen jaar heeft de leiding onwijs genoten van de blije kinderen die elke zaterdagochtend enthousiast aan het gymmen waren. Het is een leuke groep jongens en meisjes van de leeftijd 3 tot 5 jaar. De enthousiaste trainers weten er elke week weer een feestje van te maken.

Ook zo enthousiast geworden om volgend jaar jouw kind te laten sporten bij de sportspeeltuin? Kom dan zeker volgend seizoen (vanaf september) op zaterdag om half 10 in sporthal de Noort Syde een keertje kijken, de eerste twee trainingen zijn gratis! Hopelijk tot dan!

Afbeelding