Kampioenen mini’s team N4-3v.l.n.r.: Evy de Wit, Fabiënne Blonk, Esa van Dijk,Reeva Hildebrand en Roza van de Water.
Kampioenen mini’s team N4-3v.l.n.r.: Evy de Wit, Fabiënne Blonk, Esa van Dijk,Reeva Hildebrand en Roza van de Water. Foto:

Feest bij de mini’s van Jupiter

Algemeen

Vrijdagmiddag 15 december was het feest bij de mini’s van volleybalvereniging Jupiter in Oudewater. In de eerste plaats omdat alle kinderen een ouder/familielid/buurvrouw/buurman mee mochten nemen naar de training. Ongeveer vijftig introducés leerden van de kinderen de fijne kneepjes van het volleybalvak en sommigen hadden echt talent. In de tweede plaats omdat de opbrengst van de Grote Club Actie bekend werd gemaakt.

Onder de bezielende leiding van moeder Kathy is een recordaantal loten verkocht wat ertoe heeft geleid dat maar liefst 3.564 euro op de rekening van de vereniging wordt bijgeschreven. Hiervan zullen onder meer attributen worden gekocht voor de sportspeeltuin (gymmen met een bal voor peuters en kleuters vanaf 3 jaar, elke zaterdagochtend in sporthal De Noort Syde van 09.30 - 10.30 uur). Ook zullen van dit geld leuke activiteiten voor de mini’s en de jeugd worden georganiseerd. De drie beste verkopers zijn extra in het zonnetje gezet: Sophia Alblas met 92 loten, Jessley Ultee met 52 loten en Juda Zondag met 52 loten

Kampioenen

Tot slot was het feest omdat maar liefst drie van de twaalf competitiespelende miniteams kampioen zijn geworden! (Bij de mini’s en jeugd loopt het seizoen van september t/m december en van januari t/m april). De kinderen hebben het echt heel goed gedaan bij de wedstrijden, en dat terwijl sommigen nog maar net volleyballen. De afwisselende en actieve trainingen werpen hier zeker hun vruchten af.

‘Ouder-kind’-training met ongeveer vijftig introducés.
Luuk de Vor showt de opbrengst van de Grote Club Actie voor Jupiter.
Kampioenen mini’s team N5-2v.l.n.r.: Floris van de Geer, Nick Mulder, Ruben van Dijk,Jack van ‘t Riet, Pepijn Kool en trainster Bianca te Poele.
Kampioenen mini’s N2-2v.l.n.r.: sponsor Roberto, Daphne Nell, Kensi Rietveld,Jolie Meijer, Fien van Dam, Emma Zuidam en trainster Tanja Rietveld.
Jorienne Baas, de winnares bij de dames.
Polsstokverspringseizoen spectaculair van start in Kockengen 1 uur geleden
Afbeelding
Oecumenische Pinksterviering in Haastrecht 2 uur geleden
De onthulling van het gedenkteken in februari.
Gedenkteken Lopikerwaard helemaal af 5 uur geleden
Peter Bremer spelend op het klavier van het carillon van Haastrecht.
Carillonbespeling in Haastrecht 7 uur geleden
Scania rally door Haastrecht.
Scania rally door Haastrecht 9 uur geleden
Afbeelding
Dertien mei 10 uur geleden
Volleybal in het Park 2023.
Volleybal in het Park viert dertigste editie in Stadspark Montfoort gisteren
Amazing Stroopwafels sluiten seizoen Cultureel Montfoort in stijl af.
Amazing Stroopwafels sluiten seizoen Cultureel Montfoort in stijl af gisteren