Adrie Boere (li) organiseert de collecte,Sjaak Six van de 'Vrienden van' is daar erg blij mee.
Adrie Boere (li) organiseert de collecte,Sjaak Six van de 'Vrienden van' is daar erg blij mee. Foto: Margreet Nagtegaal

Collecte Hospice Oudewater

Algemeen

Margreet Nagtegaal

Het is de vierde keer dat er een collecte wordt gehouden voor het Hospice Oudewater. Dat zal gebeuren van 8 tot en met 20 april. Het is altijd een succesvolle collecte met hartelijke reacties van veel inwoners van Oudewater. Er staan veertig collectebussen klaar. Maar er zijn nog geen veertig collectanten. Help je mee? Vele handen maken licht werk.

Adrie Boere organiseert opnieuw de collecte voor het hospice. Daar is hij al mee begonnen toen hij nog in het bestuur zat, maar hij doet het nog steeds met veel enthousiasme. Hij vertelt: “Je krijgt eigenlijk alleen maar positieve reacties. Sommige mensen hebben er ervaring mee dat familie daar heeft gelegen als gast.” Dat het hospice voor veel Oudewaternaren een bijzondere plek inneemt is ook tijdens het collecteren te merken en te voelen.

Daarom is het fijn om mee te helpen met deze collecte. Een gift geven via de QR-code maakt het tegenwoordig makkelijker om het hospice via de collecte te steunen.

Sjaak Six, namens de Vrienden van, vult aan: “Zonder deze inkomsten kan het hospice niet functioneren. Donaties, giften, vaste donateurs, allerlei acties en de collecte vormen een belangrijke basis. De vraag voor deze zorg neemt alleen maar toe en daarmee ook de kosten.”

Dus, meld je aan om te collecteren voor ons mooie hospice. Er zijn nog collectanten nodig voor zowel wijken binnen als buiten Oudewater. Mail Adrie Boere informatie@hospiceoudewater.nl

De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 3 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 5 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 8 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00