Afbeelding
Foto: pr

Winkel in Oudewater

Algemeen

Groot gevarieerd aanbod van winkels!

Oudewater heeft een zeer groot gevarieerd aanbod aan ‘stenen winkels’, waardoor u voor veel uiteenlopende producten terecht kunt bij de lokale winkelier! Zij maken gezamenlijk Oudewater tot een gezellige en levendige plaats. Dankzij uw aankoop blijven de deuren van hun winkel openstaan. Voor u is het misschien maar een kleine aankoop, maar voor de ondernemers betekent het een boterham op tafel, een lidmaatschap van de lokale vereniging of een deel van de vakantie om tijd door te brengen met het gezin. Daarom zijn zij uw zeer dankbaar voor uw aankopen!

Omdat de ondernemers van Oudewater u als consument erg waarderen, kunt u tot en met zaterdag 16 juni elke dag kans maken op een cadeaubon t.w.v. € 15,00 te besteden bij de lokale winkeliers.

In de actieperiode ontvangt u bij de deelnemende winkeliers een spaarkaart. Hierop spaart u stempels van vijf verschillende winkeliers uit Oudewater. Bij elke aankoop, ongeacht het bestede bedrag, ontvangt u zo’n stempel. Wekelijks worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

De prijswinnaars van de cadeaubonnen van afgelopen week zijn:
Angelique van Zuijlen-Boetekees, Cora Swenne, G. Lencioni, Jessica van Vliet, L. Oosterlaken en Ellen van Leeuwen.

Sacha Lingerie

Ook Sacha is enorm dankbaar voor al haar klanten die het al ruim 20 jaar mogelijke maken dat zij mede dankzij uw aankoop haar droom mag waarmaken. Ze is trots om dit in zo’n mooi en gezellig stadje als Oudewater te mogen doen. ”Samen met mijn mede-ondernemers proberen wij ‘winkelen in Oudewater’ zo leuk mogelijk te maken door een veelzijdig aanbod en een gezellige sfeer”, aldus Sacha. “Met veel passie en plezier help ik graag bij het uitzoeken van de mooiste lingerie, nachtkleding en badkleding. Wij werken met prachtige collecties van o.a. Prima Donna, Marie Jo, Aubade, Mey, Triumph, Calvin Klein, Cyell, Ringella, en Sunflair. Een goede pasvorm, mooie materialen, goede kwaliteit en persoonlijke aandacht en advies vind ik erg belangrijk. Het dragen van de juiste lingerie zorgt ervoor dat de vrouw meer zelfverzekerd is. Mijn missie is om elke vrouw te laten stralen!”

Kip en Lekker

In 2020 opende Nelleke de deuren van ‘Kip en lekker’ met de slogan ‘de lekkerste winkel van Oudewater’. Deze jonge ondernemer maakt samen met haar gedreven collega’s de meest lekkere maaltijden, borrelhapjes en salades. Nelleke: “Ook verkopen wij verse kip voor als u zelf in de keuken wilt staan. Wij hebben een passie voor lekker en gezond eten en willen iedereen daarvan laten meegenieten. Tegenwoordig willen de mensen gezond en bewust eten, kip past daar perfect in. We adviseren u graag in de winkel, maar kijk ook eens op onze webshop!”

SINCE04

Joost is in 2010 gestart bij het familiebedrijf en meteen gegrepen door het vak van ondernemer. “SINCE04 (voorheen De Bolero) is gestart door mijn ouders, Pia en Cees, en bestaat nu ruim 40 jaar. We zijn uitgegroeid van één winkel naar vijf modezaken. Twee in Montfoort en drie in Oudewater. Dit heeft door de jaren heen heel wat doorzettingsvermogen en creativiteit vereist. Maar met een geweldig team en veel passie is het allemaal gelukt. Zelf in de winkel staan vind ik het leukste”, vertelt Joost. “Het sociale aspect van een ‘stenen winkel’ is één van de dingen waar ik energie van krijg. Hier doen we het allemaal voor. Onze kledingstylisten staan 6 dagen in de week klaar voor onze klanten. Iedere winkel heeft zijn eigen unieke uitstraling en een aantrekkelijke collectie. Wat onze ervaren kledingstylisten heel goed kunnen is jouw unieke stijl vertalen naar een complete outfit. Dat maakt winkelen bij SINCE04 persoonlijk en altijd gezellig!”

Discus Fauna Plaza

Kennis, keuze en gemak, alles onder 1 dak. Of zoals op hun diervoederzakken staat, meer dan voer alleen! Fauna Plaza zit dan wel niet in de binnenstad, maar ook zij zijn dankbaar dat u de weg naar hun winkel weet te vinden. Jurriaaan: “Met ons deskundige Fauna Plaza team begeleiden we graag iedere klant tot de juiste aankoop voor mens en dier. Uniek is onze diergezondheidscentrum, met hondentrimsalons, dogwash en aparte advies-/ dieetruimte.”

Ook zij zijn blij dat ook zij hun ‘steentje’ kunnen bijdragen aan de grote gezamenlijk klantenkring die de winkels in Oudewater hebben opgebouwd. Daarom hebben zij een ‘Stenenwinkel Aktie’: Kom naar hun Outlet met diverse producten als kleding, tuin- en dierbenodigdheden. Tot 1 juni hebben zij daar kortingen oplopend tot wel 70%.

Kom gezellig bij ons langs en geniet van al het moois wat wij, en alle ondernemers in Oudewater, te bieden hebben.

Afbeelding
Gehoord 1 uur geleden
Afbeelding
Stapje voor stapje breidt het damesvoetbal bij FC Oudewater uit 15 uur geleden
Afbeelding
'Montfoort Wandelt' door... 16 uur geleden
Afbeelding
Opbrengst collecte KWF 17 uur geleden
Afbeelding
Sluitende begroting voor de gemeente Krimpenerwaard gisteren
Afbeelding
VLAS, nieuw ouderinitiatief voor kinderen met zorg 30 sep., 19:00
Afbeelding
Week tegen eenzaamheid in de Krimpenerwaard 30 sep., 14:00
Afbeelding
Woonwagen- en standplaatsenbeleid 30 sep., 12:00