pr

Hoogeveen Fietsbeleving is Tweewielerwinkel van 2021

Tijdens de finale op de beurs Vélovak op maandag 20 september j.l. is Hoogeveen Fietsbeleving uit Gouda Tweewielerwinkel van het jaar 2021 geworden.
Uit handen van Joris Smink van hoofdpartner ANWB kregen vader Jim en zijn zoon Jeroen Hoogeveen de hoofdprijs uitgereikt.
Zij waren winnaar uit twintig genomineerde tweewielerwinkels.

Een winkel met een echte wow-factor

Het vakblad Tweewieler organiseert elk jaar een wedstrijd waarbij een vakkundige jury bepaalt wie de titel in ontvangst mag nemen. Hoogeveen Fietsbeleving is gevestigd aan de groene rand van Gouda en beschikt over een grote en overzichtelijke winkel met een ruim assortiment. De fietsenwinkel heeft volgens de vakjury echt de wow-factor, maar blinkt vooral uit in service. Bij de aankoop van een (elektrische) fiets staat zorgvuldigheid voorop, zo wordt een bodyscan en zadelmeting gehouden en krijgt de nieuwe eigenaar gerichte informatie over o.a. het opladen van de accu.

Gastvrij

Naast de goede service is ook de gasvrijheid die de klanten ervaren niet onopgemerkt gebleven bij zowel de vakjury als bij de mystery shopper. Het pand beschikt over een koffiehoek met wifi waar u onder het genot van een kop koffie kunt wachten op de reparatie van uw fiets.
Vader en zoon zijn enorm trots op de prestatie en ontvangen u graag in hun mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Hoogeveen fietsbeleving, Goudvlinderstraat 2-4, Gouda

Meer berichten