Afbeelding
Foto: pr

De eerste prijswinnaars zijn bekend

Algemeen

Vorige week was de ‘Week van de Stenen Winkel’. Ook de winkeliers van Oudewater hebben hier aan meegedaan, maar zij gaan nog even door met leuke acties! En, omdat zij u als consument erg waarderen, kunt u tot en met zaterdag 16 juni elke dag kans maken op een cadeaubon t.w.v. € 15,- te besteden bij de lokale winkeliers.

Kom gezellig bij ons langs en kom genieten van al het moois wat wij, en alle ondernemers in Oudewater, te bieden hebben.

Bloemisterij Margo Kwakernaak

Bloemisterij Margo Kwakernaak is een begrip in Oudewater en omgeving. Al bijna 38 jaar staan zij voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Margo: “Wij hebben een zeer ruim assortiment aan bloemen, planten en woondecoraties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bruidsboeketten en rouwbloemstukken. Ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor de bedrijfsabonnementen. We bedanken onze klanten voor hun aankopen, daarom geven wij t/m zaterdag 20 mei 15% korting op al onze bloemen.

Grand Café Hex

Alweer 4 jaar geleden zijn Paul en Inge begonnen met hun Grand Café Hex, op een mooi plekje aan de Markt in het gezellige centrum van Oudewater. “Het is mooi om te zien dat onze gasten genieten van de levendigheid van deze stad; één van de redenen dat wij in Oudewater Hex zijn gestart. Daarom is het belangrijk dat wij met zijn allen zorgen voor een centrum waar de inwoners van Oudewater, maar ook de mensen van daarbuiten, graag zijn”, aldus Inge. Hex is 6 dagen in de week geopend voor koffie met gebak, een heerlijke lunch, gezellige borrel en een culinair diner. Alleen op maandag zijn zij gesloten.

Winkelen in de Wereldwinkel is een feest!

De mooiste cadeaus voor een eerlijke prijs, zonder kinderarbeid en altijd iets bijzonders. Lea: “Onze producten worden verkocht door vrijwilligers, waardoor wij de marge laag kunnen houden en onze producenten kunnen steunen door veel voor ze te verkopen en u blij te maken met prachtige aankopen. Welkom in de wereld van Mali, Burkina Faso, Niger, Kenia, Tunesië, India, Nepal, Mexico, Indonesië… En dat allemaal in Oudewater!”

Glamour of fashion

Miranda en Michelle, moeder en dochter, verkopen in hun boutique Glamour of fashion prachtige labels van o.a. Tessa Koops, Smith & Soul, Aime balance, More & More, Oroblu, Soyaconcept, K-design, Sneakerdresses, Seidensticker en nog veel meer. Michelle: “Kleding is onze passie er niets leukers dan iemand blij en zelfverzekerd in een mooie nieuwe look de deur uit te laten gaan. Het mooie is dat wij een groot aanbod hebben voor alle leeftijden. Ook voor de grotere maten.” Daarnaast hebben zij een grote collectie oorbellen, tassen en shawls. Verder verkopen zij Loveli troepvrije huisverzorging en Wasgeluk wasparfum.

De IJsselbode

Al meer dan 70 jaar verschijnt De IJsselbode huis-aan huis in Oudewater en omgeving met verslaglegging van de lokale politiek, mooie human interest verhalen, verslagen van evenementen en aankondigingen van acties. Melissa: “Het is belangrijk om als lokale krant, al deze initiatieven levend te houden. Dat kunnen we alleen blijven doen door onze zeer gewaardeerde adverteerders. Door hun advertenties kunnen wij wekelijks het lokale nieuws blijven brengen. En door uw aankopen bij deze lokale ondernemers kunnen zij blijven adverteren in het door u geliefde huis-aan-huisblad! Zo houden we gezamenlijk Oudewater levendig.”

De prijswinnaars

In de actieperiode ontvangt u bij de deelnemende winkeliers een spaarkaart. Hierop spaart u stempels van vijf verschillende winkeliers uit Oudewater. Bij elke aankoop, ongeacht het bestede bedrag, ontvangt u zo’n stempel. Wekelijks worden de prijswinnaars bekend gemaakt. De prijswinnaars van de cadeaubonnen van afgelopen week zijn Gerda Oudejans, Wil Blom-van den Berg, Selma de Bruijn, B. van Apeldoorn, Carla Hesling en Angelique van Bijsterveld. Zij kunnen hun bon ophalen bij Mitra.

Moederdagactie

Ook de goed gevulde Moederdag tassen, die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers van Oudewater zijn van het weekend uitgedeeld. Deze gelukkige moeders mochten een tas in ontvangst nemen: Anneke la Lau, Annette van Jaarsveld en Bianca te Poele.

Deze gelukkige moeders mochten een tas in ontvangst nemen:Anneke la Lau, Annette van Jaarsveld en Bianca te Poele.
Afbeelding
Een Luisterend Oor 2 uur geleden
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 4 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 9 uur geleden
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00
Afbeelding
Belangrijke stap voor dierenwelzijn 9 dec., 17:00
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Montfoort 9 dec., 12:00
Afbeelding
Bestemmingsplan 'De Bleek' waarschijnlijk in de loop van 2025 van start 8 dec., 18:00
Afbeelding
De gezonken pont van Hekendorp 8 dec., 17:00