Er werd flink gesjouwd en hard gewerkt,terwijl de temperatuur aardig opliep.
Er werd flink gesjouwd en hard gewerkt,terwijl de temperatuur aardig opliep. Mireille van der Ham

Vele handen maken licht werk!

Algemeen

Jong en oud hielp zaterdag 13 augustus met het aanvoeren van de pallets en het opbouwen van de tent voor Huttendorp Haastrecht. De pallets worden al jaren bij een boer in Haastrecht opgeslagen, om tijdens het Huttendorp weer tevoorschijn te halen.

Verschillende ouders van deelnemende kinderen zorgden ervoor dat de pallets op de trekkers terecht kwamen, zodat ze naar het trapveld aan de Spechtstraat gebracht konden worden. Ook daar stond een team van ouders klaar om de pallets in groepjes te verdelen, zodat de kinderen maandag hun plekje uit kunnen zoeken om een prachtige hut te bouwen. De tent waarin ook het podium opgebouwd moest worden, werd opgebouwd door de vrijwilligers van de Vlisterbaden.

De organisatie van het Huttendorp liet weten erg blij te zijn met de grote opkomst aan hulp voor het opbouwen, vele handen maken ten slotte licht werk. Voor het begeleiden van diverse activiteiten tijdens de week van het Huttendorp en het afbreken van de hutten op donderdag 18 augustus kunnen zij ook nog heel wat hulp gebruiken. Een gezellige sfeer en een hoop waardering gegarandeerd!

Het Huttendorp vindt plaats van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus. Voor het programma kunt u op de facebookpagina van Huttendorp Haastrecht kijken.

Mireille van der Ham

Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 21 minuten geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 2 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 5 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 7 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert 9 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren gisteren
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen gisteren
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk 25 apr, 17:00