Bert van Slooten, voorzitter VVH, krijgt het eerste boek aangeboden door Niels de Vries, bedrijfsleider van Coop
Bert van Slooten, voorzitter VVH, krijgt het eerste boek aangeboden door Niels de Vries, bedrijfsleider van Coop Mireille van der Ham

Voetbalplaatjesboek uitgereikt aan voorzitter VVH

Algemeen

Goede actie voor een ‘dorp’ als Haastrecht

21 april 2022, de dag dat VVH precies 101 jaar bestaat, kon dan eindelijk het langverwachte voetbalplaatjesboek uitgereikt worden aan Bert van Slooten, de voorzitter van VVH.

Samenwerking met de Coop

Het boek, bedoeld om 384 plaatjes van alle leden van de voetbalvereniging in Haastrecht in te sparen, stond al even op de planning. Vanwege de coronastoring was er eerder geen mogelijkheid om de leden uit te nodigen om op de foto te gaan, vandaar dat het boek nog even op zich liet wachten.

De uitreiking van het plaatjesboek aan de voorzitter is dan ook meteen de aftrap van het jubileumjaar, inmiddels 101 jaar. “VVH is erg blij met de samenwerking met de Coop. Zij hebben deze leuke spaaractie volledig gesponsord. Vanaf nu kan iedereen de plaatjes gaan verzamelen. Dit is een hele goede actie voor een dorp als Haastrecht.” laat voorzitter Bert weten.

Jubileumcommissie

Jurgen den Boer, een van de bestuursleden van de jubileumcommissie, heeft zich onder andere ingezet om het plaatjesboek te realiseren. Hij vertelt dat het leuk is dat er elf jaar geleden, tijdens het negentigjarig bestaan van de club, ook een plaatjesboek was, maar dat er inmiddels weer heel wat nieuwe leden bijgekomen zijn.

“Medio juni zullen ook de overige feestactiviteiten op de voetbalvereniging plaatsvinden, we kijken er erg naar uit.” zegt Jurgen.

Ruilmiddag

Meteen op de eerste dag slaat de actie goed aan. Kinderen zijn zo enthousiast en hopen zichzelf of hun vriendjes en familieleden uit een pakje plaatjes te vissen. Er wordt al besproken dat ze onderling mooi kunnen ruilen en dat ouders gevraagd wordt om vooral bij de Coop hun boodschappen te doen. Een enthousiaste jongen glundert; “dit kan nog wel eens een hele hype gaan worden!” In juni zal er ook een ruilmiddag georganiseerd gaan worden.

Mireille van der Ham

Afbeelding
Genieten van Musical Shrek in Oudewater 1 uur geleden
Afbeelding
Zonovergoten Lentemarkt wordt druk bezocht 2 uur geleden
Afbeelding
Kampioenschap voor FC Oudewater 2 3 uur geleden
Afbeelding
Eerste 'Vind het live!' groot succes! 4 uur geleden
Een deel van de aanwezige leerlingen van OBS De Schakels en burgemeester Danny de Vries.
OBS De Schakels en Barbara Mary 5 uur geleden
Mevrouw Verboom omringd door verjaardagsbloemen.
Mevrouw Verboom viert een eeuw 5 uur geleden
Afbeelding
Dan maar voor de derde periode 6 uur geleden
Afbeelding
Voetbalverslagen: Slappe vertoning 6 uur geleden