De eerste organisatie van de VOM bijeen vijftig jaar geleden in het Oude Stadhuis:v.l.n.r.: Jeanne Steensma, Henny Tempels, Ada Jonker, Annemarie Tuyl, Eddy Smits,Trees Kooijmans, Pierre Somers en Berry Hornman.
De eerste organisatie van de VOM bijeen vijftig jaar geleden in het Oude Stadhuis:v.l.n.r.: Jeanne Steensma, Henny Tempels, Ada Jonker, Annemarie Tuyl, Eddy Smits,Trees Kooijmans, Pierre Somers en Berry Hornman. pr

VOM bestaat 50 jaar en viert feest

Algemeen


Dit jaar heeft de VOM (= Vakantie Ontspanning Montfoort) wat te vieren: de VOM bestaat namelijk 50 jaar! Dat wil de organisatie dus vieren. Liefst met iedereen die in de afgelopen vijftig jaar een bijdrage heeft geleverd. Op 16 augustus viert de VOM feest in het Stadspark van Montfoort. Op deze avond willen ze iedereen die ooit betrokken is geweest bij VOM van harte uitnodigen voor een hapje en drankje.

Ben je betrokken geweest bij VOM? Meld je dan ook aan!

Vanuit de organisatie wordt iedereen die ooit wat met en voor VOM heeft gedaan, opgeroepen contact op te nemen. “We zouden het onwijs leuk vinden als we ook de mensen van vijftig jaar geleden weten te bereiken. Helaas hebben we vernomen dat er al diverse oprichters overleden zijn, maar we zoeken graag door.”

De organisatie laat weten: “Voor ons als organisatie samen met al onze medewerkers een onwijs mooie mijlpaal. De VOM is een begrip in Montfoort waar menig kind mee is opgegroeid, het concept is al tientallen jaren niet tot nauwelijks veranderd.” Ook in de laatste week van deze zomervakantie kunnen de kinderen weer terecht in het Stadspark van Montfoort voor allerlei activiteiten van VOM.

Voor mensen die zich willen melden of meer informatie willen over het feest van 16 augustus, mail met reunievom@hotmail.com.

Sjoukje Dijkstra