Afbeelding
Foto:

De Spel Verhuur Centrale stopt

Algemeen

Siem van der Burg

Verkoopdag op 20 april

Bij de vaste klanten van De Spel Verhuur Centrale uit Polsbroek zal dit nieuws aankomen als een donderslag bij heldere hemel. Ze konden er altijd terecht voor het huren van van allerlei spelmateriaal voor hun feesten en partijen. De eigenaren (Marjan en Kees van Toor) waren van plan om per december 2023 met pensioen te gaan en te stoppen met de verhuur. Dat is uitgesteld om het een van de vaste klanten mogelijk te maken een evenement voor gehandicapten te organiseren. Maar vanaf april 2024 zijn ze gestart met de verkoop.

“We hebben geprobeerd een overnamekandidaat te vinden die de verhuur kon voortzetten”, zegt Kees van Toor. “Helaas is dat niet gelukt. Inmiddels hebben we de helft van ons assortiment verkocht via veilingen en aan buitenlandse ondernemingen. De resterende ruim duizend artikelen verkopen we vanaf nu aan verenigingen en particulieren die daar interesse in hebben voor het organiseren van hun regelmatig terugkerende evenementen.”

Op 20 april van 09.00 tot 15.00 uur organiseren we in De Spel Verhuur Centrale in Polsbroek een speciale verkoopdag. Het gehele assortiment wordt verkocht. Van Koningsspelen, zeskamp, voetbal, gekke fietsen, oud-Hollandse spelen tot attractiekussens (de kleintjes zijn al verkocht), suikerspin en nog veel meer! Alle spullen zijn gebruikt maar in een prima staat. Ze zien er goed uit en zijn direct inzetbaar.

Geïnteresseerden kunnen het assortiment komen bekijken Dorp 57, 3415 PC te Polsbroek. Op de verkoopdag is de Spel Verhuur Centrale geopend van 09.00-15.00 uur. Voor de verkoop op andere dagen is het mogelijk om een afspraak te maken via info@ spelverhuur.

Afbeelding
OZV moest de laatste wedstrijd aantreden tegen de concurrent Poseidon.
Ook OZV Dg kampioen 2 uur geleden
V.l.n.r.: Anneke van Heertum, Mirjam Jongerius en Marry van der Kroon.
Koningsochtend in Vlist met oranjebitter 4 uur geleden
 Tussen de buien door werd een hoop plezier gemaakt.
Koningsspelen voor de basisscholen 6 uur geleden
Afbeelding
Update spreidingswet en motie over plannen Cultuurhuis 7 uur geleden
Springkussen Striker was een succes.
Koningsdag in Driebruggen 9 uur geleden
Afbeelding
'Als ik ga - ga ben' 11 uur geleden
Afbeelding
Ringsteken met de skelter op Koningsdag in Polsbroek 12 uur geleden
De knikkerbanen tijdens de Koningsspelen.
Knikkeren en Koningsspelen 30 apr, 19:00