Afbeelding
Foto: pr

Oud IJzer actie Ons Genoegen

Algemeen

Siem van der Burg

Zaterdag 30 maart organiseert Muziekvereniging Ons Genoegen uit Montfoort weer haar oud ijzer inzamelingsactie. De halfjaarlijkse actie levert direct geld op voor Muziekvereniging Ons Genoegen voor het onderhoud en de aanschaf van instrumenten. Oud ijzer verandert op deze manier in mooie nieuwe instrumenten!

DWA Metals uit Montfoort plaatst een container op het Pastoor Spaanplein. Vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur kan iedereen hier zijn oud ijzer inleveren. Te denken valt aan ijzeren plaatmateriaal en oude machines maar ook fietsen, brommers, grasmaaiers, hekwerken, archiefkasten enzovoorts. Niet alleen ijzer is welkom, maar ook computers, wasmachines, drogers en vaatwasmachines. De apparatuur hoeft niet meer te werken. Eigenlijk heeft elk soort elektrisch apparaat en metaalwaarde. Door de stijgende vraag naar grondstoffen is het belangrijk dat we steeds meer gaan recyclen. Goed voor het milieu en goed voor de vereniging. Koelkasten en vriezers mogen in verband met gassen helaas niet in de container! Ook TV’s en beeldschermen, autobanden, olie/vloeistoffen en asbest kunnen niet worden ingeleverd.

Naast inleveren op het Pastoor Spaanplein kan het oud ijzer binnen Montfoort en Linschoten ook opgehaald worden. Tussen 09.00 en 13.00 uur rijden leden van Ons Gnoegen op 30 maart aan bij mensen die zich vooraf hebben opgegeven. Dat kan door te bellen met Martin Schrijvershof: 06 57370231 of een E-mail te sturen naar info@onsgenoegen-montfoort.nl. Bel als u twijfelt of uw ijzerafval in de container kan.

Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 15 uur geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 17 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 20 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 22 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert gisteren
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 25 apr, 19:00
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 25 apr, 18:00
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk 25 apr, 17:00