Afbeelding
Foto: pr

Jaaruitvoering muziekvereniging ‘Ons Genoegen’

Algemeen

Siem van der Burg

Op zaterdag 6 april kan er weer genoten worden van de jaaruitvoering van Muziekvereniging Ons Genoegen uit Montfoort. Het orkest, het leerlingenorkest en de slagwerkgroep zullen weer een gevarieerd programma ten gehore brengen.

Het orkest speelt stukken als Centura, Salt and Pepper, Rookie, een mix van nummers van Bon Jovi, highlights uit de musical Shrek en Coldplay. Het orkest staat voor het eerst onder leiding van nieuwe dirigent Gerard van Schaik. De slagwerkgroep speelt onder andere Japanese drummers, Bozzio Beats, Rhthm Kitchenmaids en Rhytm chairs (wat je al niet met stoelen kan doen). Het leerlingen orkest laat bijvoorbeeld nummers horen als Music for the Youngsters, Junior Rock en het beste van The Blues Brothers.

Vast onderdeel van de uitvoering is het huldigen van de jubilerende leden. Dit jaar zal burgemeester Van Hartskamp de versierselen opspelden aan twee jubilerende leden.

Het concert vindt plaats in het Sint Joseph zalencentrum, Heilig Levenstraat 4 in Montfoort. Aanvang 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Zoals altijd is de toegang weer gratis. Meer informatie is te vinden op www.onsgenoegen-montfoort.nl

Afbeelding
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 10 minuten geleden
Ben je benieuwd hoe het is om een muziekinstrument te bespelen?
Open Muziekochtend in de Thuishaven 4 uur geleden
Boezemmolen nummer 6: wieken in de wind.
Open molendag 6 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 9 uur geleden
Jorienne Baas, de winnares bij de dames.
Polsstokverspringseizoen spectaculair van start in Kockengen gisteren
Afbeelding
Oecumenische Pinksterviering in Haastrecht gisteren
De onthulling van het gedenkteken in februari.
Gedenkteken Lopikerwaard helemaal af 16 mei, 14:00
Peter Bremer spelend op het klavier van het carillon van Haastrecht.
Carillonbespeling in Haastrecht 16 mei, 12:00