Marianne en Sabine voor het nieuwe uitgebreide parfum assortiment.
Marianne en Sabine voor het nieuwe uitgebreide parfum assortiment. Foto:

Een frisse start na verbouwing voor DA Montfoort

Algemeen

Sjoukje Dijkstra

Na anderhalve week van intensieve verbouwing opende DA Drogisterij Wensing & Wensing op woensdag 28 februari op feestelijke wijze haar deuren voor het publiek. Op de avond ervoor, 27 februari, kregen Montfoorters de kans om alvast een voorproefje te nemen en de vernieuwde winkel te bewonderen. De eigenaressen, Sabine en Marianne, werden overladen met felicitaties en bloemen, en zelfs burgemeester Petra van Hartskamp kwam langs om de heropening bij te wonen.

Een opvallend element waar de zussen trots op zijn, is de frisse uitstraling die de winkel heeft gekregen na de renovatie. De vernieuwde parfumerieafdeling springt daarbij in het oog, met een breed scala aan nieuwe geuren voor elke smaak. Ondanks de rebranding die inherent is aan het werken als franchisenemers binnen de DA-keten, slaagden de zussen erin om een eigen stempel te drukken op de winkel. Het resultaat is een strakke, moderne, en toch zeer lichte uitstraling die de klanten uitnodigt om de vernieuwde winkel te verkennen.

Wat DA Drogisterij Wensing & Wensing ook onderscheidt, is het assortiment. Naast de gebruikelijke drogisterijproducten hebben ze ook tassen, sjaals en andere accessoires toegevoegd aan hun aanbod. Deze diversiteit maakt de winkel uniek binnen de DA-keten en biedt klanten extra keuzemogelijkheden.

Investering

De heropening trok enkele tientallen bezoekers, waaronder nieuwsgierige buurtbewoners en enthousiaste klanten. Marianne, tijdens een rondleiding door de vernieuwde winkel, deelde haar vreugde: “We zijn blij dat we weer open zijn, want natuurlijk is het een investering en kun je geen omzet draaien in zo’n week. We hebben wel wat fotootjes op verzoek door de achterdeur gedaan, maar dat was alleen bedoeld als stukje service.”

Met de heropening van DA Drogisterij Wensing & Wensing heeft Montfoort niet alleen een vernieuwde drogisterij, maar ook een eigentijdse winkel waar klanten kunnen genieten van een breed scala aan producten in een frisse en moderne omgeving. De zussen Sabine en Marianne kijken vol vertrouwen naar de toekomst en hopen hun klanten te blijven verrassen met hun uitgebreide assortiment en gastvrijheid.

Burgemeester Petra van Hartskamp kwam ook even kijken.
Het glas werd geheven op het mooie resultaat van de verbouwing.
Tientallen mensen kwamen af op de feestelijke borrel voorafgaande aan de opening op woensdag.
De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 12 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 14 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 17 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00