Patrick van Klaveren als Prins Trifoliummet zijn hofdames.
Patrick van Klaveren als Prins Trifoliummet zijn hofdames.

Prins Trifolium van Uivergein

Algemeen

Siem van der Burg

Daar was ‘ie dan. Prins Trifolium met zijn hofdames werden letterlijk onthuld door de tafel op te tillen waar ze met z’n drieën knus onder hadden gezeten. Ze werden aangekondigd, of zo u wilt onthuld, op zaterdag de 11e van de 11e om 17.11 uur in de bomvolle kantine van FC Oudewater.

De Prins is geboren in de stad van de Cascarvieten, maar is vanaf tweejarige leeftijd getogen in Uivergein. Zijn opleiding genoot hij aan de Jozefschool en het Kalsbeek College. Hij werkte in het bank- en verzekeringswezen en is op dit moment actief in de accountancy. Naast voorzitter van ‘Pracht aan de Gracht’ is hij bekend van zijn voortrekkersrol bij ‘De Lamme Handjes, oud-politicus van de VVD en vroegere ‘wingback’ van Unio 8.

“Ik voel me vereerd en dankbaar om een jaar lang als Prins Trifolium door het leven te gaan voor De Blauwbaadjes CV”, meldde de nieuwbakken prins. Het bleek de alom bekende Patrick van Klaveren. Annabel van Leeuwen en Jolein Benschop stonden, als hofdames, vierkant achter hem. “We gaan er een geweldig feest van maken met als thema ‘Bourgondisch genieten.” Dat laatste is Prins Trifolium als voorzitter van ‘Pracht aan de Gracht’ ongetwijfeld wel toevertrouwd.

Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord; recordopbrengst voor FC Oudewater 1 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 4 uur geleden
Afbeelding
Een Luisterend Oor 18 uur geleden
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 20 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 10 dec., 12:00
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00
Afbeelding
Belangrijke stap voor dierenwelzijn 9 dec., 17:00
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Montfoort 9 dec., 12:00