Afbeelding
Foto: pr

Lenteconcert muziekvereniging Linfano

Algemeen

Muziekvereniging Linfano geeft op zaterdag 13 mei een Lenteconcert. Het concert vindt plaats in de Grote zaal van De Vaart in Linschoten en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur.

De avond start met het leerlingenorkest. Hierin spelen leerlingen van alle leeftijden. Het leerlingenorkest is bedoeld om te leren samenspelen als voorbereiding op het spelen in het grote orkest. Het leerlingenorkest heeft ook regelmatig eigen optredens, zoals dubbelconcerten met jeugd-/leerlingenorkesten van andere muziekverenigingen en neemt regelmatig deel aan festivals. Er worden door en voor jeugdleden ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Vervolgens komen het fanfareorkest en de Melody Percussion Band aan bod.

De fanfare, onder leiding van dirigent Alexis Artavanis, speelt een afwisselend programma, met onder andere stukken als TinTin Prisoners of the Sun, West Side Story en het klassieke Nessun Dorma.

Ook de Melody Percussion Band zal zich weer presenteren onder leiding van Dick Le Mair. Zij spelen onder andere Une belle histoire en het swingende Copacabana.

In de pauze vindt de gebruikelijke verloting plaats, waarmee weer prachtige prijzen te winnen zijn.

Muziekvereniging Linfano zal dus een divers en avondvullend muziekprogramma verzorgen. Wilt u een avond genieten van prachtige muziek? Kom dan zeker luisteren! U bent van harte welkom.

Of wilt u zelf een instrument leren bespelen? Dat is ook mogelijk, voor iedereen vanaf 7 jaar. Informeer hiernaar via info@linfano.nl of kijk op de website www.linfano.nl

Afbeelding
The Amazing Stroopwafels komen in Montfoort 2 uur geleden
Met de Zonnebloem naar het winkelcentrum.
Met de Zonnebloem naar het winkelcentrum 3 uur geleden
Van de solo theatervoorstelling 'Enkeltje Holandija' het waargebeurde vluchtverhaal van Ismir Hero uit Serajevo, uit de Bosnische oorlog in 1994, was eenieder diep onder de indruk.
Enkeltje Holandija, daar word je stil van 4 uur geleden
Afbeelding
Herdenken? 9 uur geleden
Afbeelding
Gert den Houdijker blijft toeslaan, ook op Grevillers 12 uur geleden
Hannelies legt een bloemenkrans neer als nieuwe voorzitster.
Maak kennis met de nieuwe voorzitter Comité 4 en 5 mei Montfoort 8 mei, 19:00
Burgemeester Hans Beenakker (2e rechts) van de Krimpenerwaard bezocht het Gemaal. Hij hoorde van enkele bestuursleden het verhaal van dit bijzondere museum, waar wordt verteld hoe hier in heel laag Nederland je toch droge voeten kunt houden.
Burgemeester Beenakker bezoekt Gemaal 8 mei, 18:00
Betovering in Haastrecht, Zijdeweg, 29 april 06.28 uur
Foto van Emmy van Vliet uit Haastrecht gekozen als mooiste foto 8 mei, 17:00