Deze foto is genomen tijdens het dubbelconcert op 12 maart in IJsselstein.
Deze foto is genomen tijdens het dubbelconcert op 12 maart in IJsselstein. Julian Lumaye Schuld

Voorjaarsconcert Linfano

Algemeen

Muziekvereniging Linfano geeft op zaterdag 2 april haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Het concert vindt plaats in Sporthal De Vaart in Linschoten en start om 20.00 uur.

Na het najaarsconcert van afgelopen 13 november, ging Nederland helaas weer in lockdown. Maar sinds enkele weken is het voor Linfano gelukkig weer mogelijk om wekelijks met elkaar te musiceren. Zowel het orkest als de Melody Percussion Band heeft in deze periode alles op alles gezet om u te kunnen trakteren op een mooi en gevarieerd programma aankomende 2 april.

Het orkest, onder leiding van Lucienne Valk, speelt onder andere stukken als Waltzing Mathilda, A Brand New Day en een solostuk voor de trombones.

Ook de Melody Percussion Band, onder leiding van Dick Le Mail, heeft voor u een gevarieerd programma in petto.

Uiteraard laat ook het leerlingenorkest weer van zich horen!

In de pauze wordt zoals gebruikelijk een verloting plaatsvinden waarmee prachtige prijzen te winnen zijn.

Alle onderdelen van Muziekvereniging Linfano beloven u een divers avondvullend muziekprogramma te verzorgen. Wilt u een avond genieten van prachtige muziek? Kom dan zeker luisteren! U bent van harte welkom.

De kaartverkoop vindt aan de deur plaats van de sporthal De Vaart. Adres: J. Barneveldstraat 24, Linschoten. De zaal is open vanaf 19.30 uur