Afbeelding
Wim de Boevere

Voorjaarsconcert OBK Driebruggen

Algemeen

Op zaterdag 14 mei aanstaande vindt in de PKN Gereformeerde Kerk, Dorp 24 te Waarder het voorjaarsconcert plaats van muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. De zaal is om 19.30 uur open.

U kunt eens lekker gaan zitten voor het opleidingsorkest, dat de spits afbijt van een mooie muziekavond. Het orkest, onder leiding van dirigent Frank Ohm, opent het concert. Zij spelen een aantal fraaie stukken die ze na de lockdown hebben ingestudeerd. Na de wisseling van de orkesten is het de beurt aan het grote orkest onder leiding van dirigent Mark van Mil.

Op dit concert kunt u kennismaken met ‘The Margam Stones’ een mooi technisch moeilijk stuk waar het orkest met veel enthousiasme en energie aan heeft gewerkt. Verder brengt het orkest een paso doble. U waant zich in Spanje met mooie klanken en Spaanse ritmes, met als titel ‘Suspiros de España’. Maar Muziekvereniging OBK Driebruggen speelt ook herkenbare filmmuziek ‘John Barry Selectie’ van John Barry. Hierin hoort u o.a. de prachtige melodieën van Out of Africa, Dances with Wolves, Thunderball en Born Free. Maar OBK speelt ook het mooie stuk de ‘Bach Variants’. Kortom je kunt genieten van een mooi gevarieerd programma waarin beide orkesten hun beste kunnen laten zien.

Thuis meekijken of luisteren

U kunt het concert ook live volgen via de YouTube-kanaal van PKN Gereformeerde kerk Waarder: watch?v=oEL7q2ba44E

Speel ook mee

Bent u muzikant en zoekt u een vereniging waar gezelligheid en hard werken aan een afwisselend en uitdagend repertoire uitstekend samengaan? Dan zijn we op zoek naar jou!
Interesse? Voor meer informatie of vragen: obk-driebruggen@live.nl of kijk op de site www.obkdriebruggen.com

Afbeelding
Taizéviering in Haasrecht 1 uur geleden
Afbeelding
Kostschool in Oudewater van binnenuit 15 uur geleden
Afbeelding
Muziekduo Katakat treedt op in de soos 22 uur geleden
Afbeelding
Psalmzangavond met bovenstem in Montfoort 23 feb, 09:00
Het natuurgebied Bilwijk is niet langer toegankelijk voor honden.
Honden niet meer toegestaan in natuurgebied Bilwijk 22 feb, 19:00
Afbeelding
Benschopse vrouwen samen op weg naar Pasen 22 feb, 17:00
Afbeelding
Alle kinderen in Montfoort een zwemdiploma 22 feb, 12:00
Daphne van Kooten.
Debuut en vijfmaal goud bij Nederlandse Kampioenschappen 22 feb, 09:00