Afbeelding
Foto: pr

Open Dag bij SVO met Kay en Rick Schipper

Algemeen

Nu kunstijsbaan De Vechtsebanen gesloten is, staat het skateseizoen weer voor de deur. Bij SVO wordt het seizoen op zaterdag 1 april feestelijk geopend met een Open Dag. Twee Nederlandse skatetoppers, Kay en Rick Schipper, geven tijdens deze dag drie onvergetelijke skateclinics.

Wedstrijdgroep

De wedstrijdrijders trappen de dag al om 09.00 uur af. Zij werken onder leiding van de broertjes Schipper verder aan hun techniek, maar zij rijden ook een aantal races. Uiteraard belooft dit een waar spektakel te worden. Zeker de moeite waard om even een kijkje te komen nemen.

Open clinic voor alle leeftijden

Om 12.30 uur zullen de Schippertjes, bekend om hun indrukwekkende prestaties op nationaal en internationaal niveau, een uur lang hun kennis en passie voor het skaten met enthousiastelingen van alle leeftijden delen. De clinic is voor iedereen vanaf 5 jaar toegankelijk, ongeacht eerdere skate-ervaring. Zowel beginners die hun eerste stappen op skates willen zetten als gevorderde skaters die hun techniek willen aanscherpen zijn van harte welkom. Het dragen van pols-, knie- en elleboogbescherming en een helm zijn wel verplicht bij deelname. Zowel skates als beschermingsmaterialen zijn tijdens de Open Dag te leen bij SVO. Vooraf aanmelden voor de clinic is niet nodig.

Jeugdschaatsers

De jeugdskaters en jeugdschaatsers sluiten de dag af met een clinic waarbij zij spelenderwijs aan hun techniek kunnen schaven. Voor de jeugdschaatsers wacht daarna nog een fantastisch programma in de Eiber. Hier zullen zij na een sportief programma de schaatsdiploma’s ontvangen uit handen van hun trainers.

Marktplaats

Naast de clinics zijn er op het Statenland ook diverse kraampjes aanwezig. Zo worden er o.a. tweedehands jeugdschaatsjasjes verkocht, worden er nieuwe schaatshelmen voor een hele scherpe prijs aangeboden en zullen er diverse tweedehands skate- en schaatsmaterialen te vinden zijn, waardoor er een kleine SVO-marktplaats zal ontstaan.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Er zijn diverse versnaperingen verkrijgbaar, zoals broodjes hamburger en knakworst, warme chocolademelk en een lekkere plak cake bij de koffie.

Natuurlijk is er ook een stand waar u alle informatie over het skaten bij SVO kan inwinnen.

Om de dag een extra feestelijk tintje te geven vindt er om 13.30 uur een loterij plaats. De prijzenpot is flink gevuld door diverse Oudewaterse en Montfoortse ondernemers. Alle deelnemers aan de clinic ontvangen een gratis lootje. Overige bezoekers kunnen ook meedingen naar de mooie prijzen door voor een klein bedrag een lootje te kopen.

Informatie SVO

Wilt u meer informatie over deze open dag, over het skaten bij SVO of over het volgen van een proefles?
Mail dan snel naar jeugdskaten@svooudewater.nl of kijk op www.svooudewater.nl.

  1. Een proefles volgen is mogelijk op:
  2. Dinsdag 4 en 11 april 18.00-19.00 uur: jeugd 5 t/m 10 jaar
  3. Dinsdag 4 en 11 april 19.00-20.15 uur: 10 jaar en ouder (ook voor volwassenen!)
  4. Zaterdag 8 en 15 april 16.00-17.00 uur: jeugd 5 t/m 13 jaar
Afbeelding
Dichterbij Paulina 49 minuten geleden
Afbeelding
Spaaractie met veel enthousiasme ontvangen! 1 uur geleden
Afbeelding
Opeens is het seizoen voorbij voor VVL 2 uur geleden
Afbeelding
De competitie is gespeeld; De laatste verslagen 6 uur geleden
Afbeelding
Dijk- en oeververbetering Gekanaliseerde Hollandsche IJssel Willeskop 7 uur geleden
Afbeelding
Open muziekochtend bij muziekvereniging Concordia in Haastrecht gisteren
Afbeelding
Suppen voor een schone IJssel 29 mei, 19:00
Afbeelding
Klimop 29 mei, 17:00