Afbeelding
Foto: pr

‘Oud ijzer’-actie Ons Genoegen

Algemeen

Zaterdag 24 maart organiseert muziekvereniging Ons Genoegen weer haar oud ijzer inzamelingsactie. De halfjaarlijkse actie levert direct geld op voor muziekvereniging Ons Genoegen voor de aanschaf van nieuwe instrumenten. Oud ijzer verandert op deze manier in mooie nieuwe instrumenten!

DWA Metals uit Montfoort plaatst een container op het Pastoor Spaanplein. Vanaf 08.45 uur tot 13.00 uur kan iedereen hier zijn oud ijzer inleveren. Te denken valt aan ijzeren plaatmateriaal en oude machines maar ook fietsen, brommers, grasmaaiers, hekwerken, archiefkasten enzovoorts. Niet alleen ijzer is welkom, maar ook computers, wasmachines, drogers en vaatwasmachines. De apparatuur hoeft niet meer te werken. Eigenlijk heeft elk soort elektrisch apparaat en metaalwaarde. Door de stijgende vraag naar grondstoffen is het belangrijk dat we steeds meer gaan recyclen. Goed voor het milieu en goed voor de vereniging. Koelkasten en vriezers mogen in verband met gassen helaas niet in de container! Ook TV’s en beeldschermen, autobanden, olie/vloeistoffen en asbest kunnen niet worden ingeleverd.

Naast inleveren op het Pastoor Spaanplein kan het oud ijzer binnen Montfoort en Linschoten ook opgehaald worden. Tussen 08.45 en 13.00 uur rijden leden van Ons Gnoegen aan bij mensen die zich vooraf hebben opgegeven. Dat kan door te bellen met Martin Schrijvershof, tel. 06 57370231 of een e-mail te sturen naar info@onsgenoegen-montfoort.nl.

Hannelies legt een bloemenkrans neer als nieuwe voorzitster.
Maak kennis met de nieuwe voorzitter Comité 4 en 5 mei Montfoort 11 uur geleden
Burgemeester Hans Beenakker (2e rechts) van de Krimpenerwaard bezocht het Gemaal. Hij hoorde van enkele bestuursleden het verhaal van dit bijzondere museum, waar wordt verteld hoe hier in heel laag Nederland je toch droge voeten kunt houden.
Burgemeester Beenakker bezoekt Gemaal 12 uur geleden
Betovering in Haastrecht, Zijdeweg, 29 april 06.28 uur
Foto van Emmy van Vliet uit Haastrecht gekozen als mooiste foto 13 uur geleden
Dave van de Born en Roan Vos leiden de puntenkoers in Rijssen (foto: Jannes Wolff).
Inliners SVO klaar voor Nederlandse Kampioenschappen 16 uur geleden
Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, kan iedereen meelopen met een dauwtraptocht.
Dauwtrappen vanaf de Cabauwse molen 18 uur geleden
Afbeelding
De laatste loodjes 21 uur geleden
Afbeelding
Bouwbedrijf Spruit bv is jarig en trakteert 7 mei, 19:00
Lopers komen aan bij 't Kruispunt.
Bevrijdingsvuur in Linschoten 7 mei, 18:00