Afbeelding

Oud IJzer inzameling ‘Ons Genoegen’

Algemeen

Zaterdag 30 oktober organiseert Muziekvereniging Ons Genoegen weer een grote oud ijzer inzamelingsactie. Deze actie, die twee keer per jaar wordt georganiseerd, levert direct geld op voor Ons Genoegen en wordt gebruikt om nieuwe instrumenten aan te schaffen. Oud ijzer verandert op deze manier in mooie nieuwe instrumenten!

Rob Den Houdijker van Den Houdijker Sloopwerken & Metaalhandel uit Montfoort zal een grote container plaatsen op het Pastoor Spaanplein. Vanaf 09.00 uur tot 13.30 uur kan iedereen hier zijn ijzer inleveren. Te denken valt aan ijzer plaatmateriaal, oude machines maar ook fietsen, brommers, grasmaaiers, hekwerken, archiefkasten zijn welkom. Niet alleen ijzer is welkom, maar ook computers, beeldschermen, televisies, wasmachines, drogers en vaatwasmachines. Eigenlijk heeft elk soort elektrisch apparaat een metaalwaarde. “Door de stijgende vraag naar grondstoffen is het belangrijk dat we steeds meer gaan recyclen”, aldus Rob den Houdijker. “Goed voor het milieu en goed voor de vereniging. De apparatuur hoeft niet meer te werken. Koelkasten en vriezers mogen in verband met aanwezige gassen helaas niet in de container!”

Naast het inleveren op het Pastoor Spaanplein, is het ook mogelijk dat de spullen binnen Montfoort en Linschoten worden opgehaald. Tussen 09.00 uur en 13.30 uur komen we langs bij mensen die dat vooraf hebben opgegeven. Aanmelden kan door even te bellen met Sikke van der Meulen 06-20021687 of stuur een mail naar info@onsgenoegen-montfoort.nl
Twijfelt u of uw ‘afval’ ook in de container kan, bel of mail dan ook gerust!

De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 13 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 15 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 18 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00