Afbeelding
M Walinga

‘Kids in Concert’ bij Ons Genoegen

Algemeen

Zaterdag 12 maart organiseert Muziekvereniging Ons Genoegen uit Montfoort ‘Kids in Concert’. Een concert waarbij de gehele uitvoering draait om leerlingen die zowel solo als in groepjes kunnen laten horen wat ze kunnen.

Bij Ons Genoegen kunnen leerlingen al snel worden opgenomen in een leerlingenorkest. Ze leren daardoor sneller samen spelen en trekken zich aan elkaar op. Al jaren blijkt dit een succesvolle formule te zijn. Samen muziek maken is het mooiste wat er is! Ons Genoegen onderneemt heel veel acties om kinderen kennis te laten maken met muziek. De nadruk ligt op het toegankelijk houden van muziekbeoefening voor iedereen. Zo worden de leerlingen van Ons Genoegen opgeleid door eigen leden en worden muziekinstrumenten gratis in bruikleen gegeven.

Bij ‘Kids in Concert’ kunnen kinderen trots laten horen wat ze al kunnen en geïnteresseerden kunnen zien en horen hoe Ons Genoegen de kinderen enthousiast maakt voor muziek. Een mooie gelegenheid om te kijken of muziek maken iets voor je is. De leerlingen (blazers en slagwerk) studeren in de ochtend vanaf 10.00 uur, samen met het fanfareorkest, een aantal muziekstukken in, die in de middag tijdens het concert worden uitgevoerd.

Het concert zal plaatsvinden van 15.00 tot 16.30 uur in het St. Joseph verenigingsgebouw in Montfoort. De toegang is gratis!
Nodig vrienden, buren en familie uit om de leerlingen een mooi concert te bezorgen!

Siem van der Burg

Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 1 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 4 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 6 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert 8 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 23 uur geleden
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen gisteren
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk gisteren
Afbeelding
Oranjevereniging Koningin Juliana Haastrecht pakt 'Groots' uit ter ere van 110-jarig bestaan 25 apr, 14:00