Afbeelding

Oud IJzer inzamelingsactie ‘Ons Genoegen’

Algemeen

Zaterdag 29 oktober organiseert muziekvereniging Ons Genoegen uit Montfoort weer een grote Oud IJzer inzamelingsactie. Deze actie welke twee keer per jaar wordt georganiseerd levert direct geld op voor Ons Genoegen en wordt gebruikt om nieuwe instrumenten aan te schaffen. Oud ijzer verandert op deze manier in mooie nieuwe instrumenten!

Handelsonderneming Joop van Vliet uit Oudewater zet een container op het Pastoor Spaanplein neer. Vanaf 09.00 tot 13.00 uur kan iedereen hier zijn oud ijzer inleveren. Te denken valt aan ijzeren plaatmateriaal en oude machines maar ook fietsen, brommers, grasmaaiers, hekwerken, archiefkasten enzovoorts. Niet alleen ijzer is welkom maar ook computers, wasmachines, drogers en vaatwasmachines. Eigenlijk heeft elk soort elektrisch apparaat een metaalwaarde. Door de stijgende vraag naar grondstoffen is het belangrijk dat we steeds meer gaan recyclen. Goed voor het milieu en goed voor de vereniging. De apparatuur hoeft niet meer te werken.

Koelkasten en vriezers mogen in verband met gassen helaas niet in de container! Ook TV’s, beeldschermen, autobanden, olie/vloeistoffen en asbest kunnen niet worden ingeleverd.

Naast het inleveren op het Pastoor Spaanplein kan het ijzer binnen Montfoort en Linschoten ook bij u opgehaald worden. Tussen 09.00 en 13.00 uur rijden leden van de vereniging aan bij mensen die zich vooraf hebben opgegeven door even te bellen met Sikke van der Meulen: 06 20021687. E-mailen kan ook naar info@onsgenoegen-montfoort.nl. Twijfelt u of uw ‘afval’ ook in de container kan, bel of mail dan ook gerust.

Afbeelding
The Amazing Stroopwafels komen in Montfoort 2 uur geleden
Met de Zonnebloem naar het winkelcentrum.
Met de Zonnebloem naar het winkelcentrum 3 uur geleden
Van de solo theatervoorstelling 'Enkeltje Holandija' het waargebeurde vluchtverhaal van Ismir Hero uit Serajevo, uit de Bosnische oorlog in 1994, was eenieder diep onder de indruk.
Enkeltje Holandija, daar word je stil van 4 uur geleden
Afbeelding
Herdenken? 9 uur geleden
Afbeelding
Gert den Houdijker blijft toeslaan, ook op Grevillers 12 uur geleden
Hannelies legt een bloemenkrans neer als nieuwe voorzitster.
Maak kennis met de nieuwe voorzitter Comité 4 en 5 mei Montfoort 8 mei, 19:00
Burgemeester Hans Beenakker (2e rechts) van de Krimpenerwaard bezocht het Gemaal. Hij hoorde van enkele bestuursleden het verhaal van dit bijzondere museum, waar wordt verteld hoe hier in heel laag Nederland je toch droge voeten kunt houden.
Burgemeester Beenakker bezoekt Gemaal 8 mei, 18:00
Betovering in Haastrecht, Zijdeweg, 29 april 06.28 uur
Foto van Emmy van Vliet uit Haastrecht gekozen als mooiste foto 8 mei, 17:00