Afbeelding
pr

Oud-ijzerinzamelingsactie muziekvereniging Ons Genoegen

Algemeen

Zaterdag 31 oktober organiseert Muziekvereniging Ons Genoegen weer een grote oud-ijzerinzamelingsactie. Deze actie die tweemaal per jaar wordt georganiseerd levert direct geld op voor Ons Genoegen en wordt gebruikt om nieuwe instrumenten aan te kunnen schaffen. Oud ijzer verandert dus op deze manier in mooie nieuwe instrumenten!

Rob den Houdijker van Den Houdijker Sloopwerken & Metaalhandel uit Montfoort zal een grote container plaatsen op het Pastoor Spaanplein. Vanaf 09.00 tot 13.30 uur kan iedereen hier zijn ijzer inleveren. Te denken valt aan ijzer plaatmateriaal en oude machines maar ook fietsen, brommers, grasmaaiers, hekwerken, archiefkasten enz.

"Niet alleen ijzer is welkom, computers, beeldschermen, televisies, wasmachines, drogers en vaatwasmachines ook. Eigenlijk heeft elk soort elektrisch apparaat en metaalwaarde, door de stijgende vraag naar grondstoffen is het belangrijk dat we steeds meer gaan recyclen", aldus Rob den Houdijker. "Goed voor het milieu en goed voor de vereniging. De apparatuur hoeft niet meer te werken. Koelkasten en vriezers mogen helaas niet in de container!"

Naast inleveren op het Pastoor Spaanplein komen ze binnen Montfoort en Linschoten het oud-ijzer ook graag bij u ophalen. Tussen 09.00 en 13.30 uur rijden zij aan bij mensen die zich vooraf hebben opgegeven.

Bel hiervoor naar Jan de Koning, tel. 06-18701911 of stuur een mail naar info@onsgenoegen-montfoort.nl.

Twijfelt u of uw 'afval' ook in de container kan, bel of mail dan ook gerust!