‘‘Ik hoor vaak van klanten dat de massage die ze krijgenéén van de weinige momenten is waarin ze even niks hoeven DOEN,en gewoon mogen ZIJN.’’ - Marleen van Wijk van Divine Wellbeing.
‘‘Ik hoor vaak van klanten dat de massage die ze krijgenéén van de weinige momenten is waarin ze even niks hoeven DOEN,en gewoon mogen ZIJN.’’ - Marleen van Wijk van Divine Wellbeing. Foto: pr

Nieuwe Holistische Massagepraktijk in Oudewater

Algemeen

Nieuwe Holistische Massagepraktijk ‘Divine Wellbeing’ in Oudewater inspireert mensen goed voor zichzelf te zorgen

Marleen van Wijk werkt sinds 2018 als masseur, in verschillende massagestudio’s en spa’s en heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Vanaf begin november is zij gestart met haar Holistische Massagepraktijk ‘Divine Wellbeing’ aan de Wijngaardstraat 48 in Oudewater.

“In mijn praktijk werk ik Holistisch, wat inhoudt dat ik kijk naar iemand als geheel, dus verder dan alleen het fysieke lichaam. Wat kan de oorzaak zijn van een klacht zoals pijnlijke schouderspieren? Vaak is dit stress van iets uit het verleden of in de toekomst”, aldus Marleen. “Je lichaam kan deze stress vasthouden en dit kun je heel lang met je meedragen. Een massage kan je helpen om nieuwe inzichten te krijgen en ervaringen uit het verleden te verwerken. Je wordt teruggeroepen uit alle drukte in je leven, en uitgenodigd aanwezig te zijn in het moment van NU.” Marleen begeleidt mensen op deze manier naar meer innerlijke rust, verbinding en ontspanning.

Goed voor jezelf zorgen, hoe doe je dat?

Marleen: “We geloven vaak onterecht dat we altijd productief moeten zijn. Terwijl het de hele tijd ‘aan staan’ kan leiden tot ongezonde hoeveelheden stress. Dit merk je vaak pas wanneer je even pauze neemt. Wanneer je de tijd neemt voor jezelf om niks te hoeven doen, dán ontstaat er pas echt ontspanning. Ik vind het heel mooi om te zien dat steeds meer mensen bewust bezig zijn met self-care door bijvoorbeeld minder te werken, en in die tijd gaan wandelen, iets creatiefs doen of een massage nemen. Ik zie dat we ons langzaam gaan realiseren dat het essentieel is om goed voor onszelf te zorgen, en geen overbodige luxe.”

Eigen ervaring

“Toen ik zelf zeven jaar geleden een burn-out kreeg, werd ik gedwongen om tijd voor mezelf te nemen. Ik kwam tot het inzicht dat niets belangrijker mag zijn dat mijn eigen welzijn. Vijf jaar geleden ben ik gaan masseren en heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om zo bij te kunnen dragen aan het welzijn van anderen.”

“Divine Wellbeing bestaat om mensen in contact te brengen met innerlijke rust en te inspireren om goed voor zichzelf te zorgen. Het kan in het begin lastig zijn om écht te kiezen voor jezelf. Je mag hier altijd hulp voor vragen! Wacht niet tot een crisis of burn-out voordat je begint met goed voor jezelf te zorgen!”

Divine Wellbeing werkt op afspraak in de praktijkruimte aan de Wijngaardstraat 48 in Oudewater.
Ook massage aan huis is mogelijk in Oudewater en omgeving.
Informatie of reserveren kan via www.divinewellbeing.nl of mail massage@divinewellbeing.nl

Afbeelding
Collectanten de straat op voor kinderen in armoede 53 minuten geleden
Afbeelding
Enkeltje Holandija nu ook in Oudewater 17 uur geleden
Afbeelding
Taizé viering in Linschoten 22 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren gisteren
Afbeelding
Plusdienst 'Geloof, Hoop & Liefde' 13 apr, 09:00
Afbeelding
In Memoriam: Piet Rutges (1949 - 2024) 12 apr, 19:00
Afbeelding
O.P.A. vijftig jaar! 12 apr, 18:00
De eerste bezoeker van het seizoen ontving enkele publicaties over het Gemaal en heerlijke koeken.
Amersfoort aan zee in Haastrecht 12 apr, 17:00