Afbeelding
pr

Make-over bij DA Johan Schouten in Oudewater

Algemeen

Dagelijks kunt u terecht bij DA Johan Schouten in Oudewater voor allerlei producten voor een heerlijk make-over, maar nu was de winkel zelf toe aan een metamorfose. De afgelopen zomerperiode is er bij DA Johan Schouten extra hard gewerkt aan een nieuwe frisse uitstraling voor het interieur van de winkel. De verschillende productgroepen hebben andere kleuren gekregen conform de huisstijl van de DA. Zo kunt u bijvoorbeeld de geneesmiddelen en vitamines vinden bij de sfeervolle groene kleur en komt gezichtsverzorging uit onder het crème kleurige bord.

Parfumerie

Wat ook direct opvalt is de uitgebreide parfumerie. Tegen een sfeervolle zwarte achterwand zijn de mooiste geurlijnen uitgestald. Naast de vertrouwde merken als Boss, Jean Paul Gaultier en Marc Jacobs is de wand aangevuld met de nieuwe merken Jimmy Choo, Versace, Rochas en Scotsch & Soda. Johan Schouten en zijn medewerkers laten u graag kennis maken met deze nieuwe geuren. Vanaf dinsdag 27 september tot zaterdag 1 oktober krijgt u op de tweede geur zelfs 50% korting.

Nieuw: Uriage

Sinds kort kunt u ook bij DA Johan Schouten de hydraterende kracht van Uriage Thermaal Water ontdekken. Dit is een probleemoplossende huidverzorgingslijn op basis van Thermaal Water dat van nature hydraterend, beschermend en kalmerend werkt. Geschikt voor alle huidtypes, en voor het hele gezin. Laat u adviseren door Johan en zijn medewerkers.

Janzen uitgebreid

Doordat de vraag naar de heerlijke producten van Janzen steeds groter is geworden, hebben ze deze lijn uitgebreid met een grotere collectie body en douche maar ook geurstokjes en kaarsen. De unieke geuren van Janzen laten je lichaam en geest ontspannen. Kortom een perfect cadeau, voor jezelf- of voor een ander. Deze week krijgt u op Janzen, maar ook op de verzorgingsproducten van Collistar en Clinique, zelfs 50% korting op het tweede product. En een tipje; ze hebben ook al inpakpapier voor de feestdagen, zo kunt u dit jaar voordelig en tijdig uw decembercadeaus inslaan!

Kortom genoeg reden dus om bij DA Johan Schouten aan de Korte Havenstraat 18 in Oudewater binnen te lopen. Te profiteren van de aanbiedingen en de make-over van de winkel met eigen ogen te aanschouwen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Festival Verhalen tussen Oud en Nieuw 5 uur geleden
Afbeelding
Expositie 'Het verloren doek' 7 uur geleden
Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord; recordopbrengst voor FC Oudewater 12 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 15 uur geleden
Afbeelding
Een Luisterend Oor 10 dec., 19:00
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 10 dec., 17:00
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 10 dec., 12:00
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00