Afbeelding
Nancy Zwaal Fotografie

5-jarig bestaan Massagepraktijk ‘Attent Massage’

Algemeen

Het bedrijf ‘Attent Massage’ van Ada Sluijs uit Montfoort bestaat dit jaar 5 jaar. Zij geeft ontspanningsmassages, diepe spiermassages, sportmassages en massages voor zwangeren. Ada gebruikt magnesium, een natuurlijk mineraal waarmee zij plekken masseert die heel erg vast zitten in het lichaam. Inmiddels heeft zij diverse cursussen en trainingen op het gebied van massage met succes afgerond en ontvangt ze nog steeds nieuwe klanten die last hebben van bijvoorbeeld nekklachten, omdat ze veel thuis werken of klachten hebben door overbelasting.

Waarom is een massage goed?

Ada licht toe waarom een massage goed is voor je lichaam: “Het verbetert je bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen, je weerstand en het geeft rust in je hoofd. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar het effect van massage op je gezondheid. Zo blijkt dat een massage het stresshormoon cortisol verlaagt. Als cortisol te lang in het lichaam aanwezig is, is dat ongunstig voor je weerstand. Door de diepe ontspanning schakelt het zenuwstelsel over op een modus van herstel.”

(Meer) rust in het hoofd bij malende gedachten

“Massage kan vooral goed helpen als je last hebt van malende gedachten. Bijvoorbeeld bij een kwestie op je werk die maar door je hoofd blijft gaan, relatieproblemen of misschien negatieve of onzekere gevoelens over jezelf. Maar door een massage kun je veel beter je lichaam voelen en raken de gedachtes naarmate de tijd voorbij gaat steeds meer op de achtergrond.”

Waarin is Attent Massage onderscheidend?

Ada onderscheidt zich bij het geven van een massage doordat ze snel de pijnlijke- en/of gevoelige plekken opspoort en met behulp van magnesiumolie of -gel spieren lokaal een extra boost geeft om snel te herstellen. Verder geeft Ada praktische tips en adviezen om (ergere) klachten te voorkomen en kunt u snel bij haar terecht. Zie voor meer informatie: www.attentmassage.nl

Informatieavond magnesium

Ada organiseert in oktober dit jaar weer een informatieavond over magnesium. Voor aanmelding en meer informatie kunt u mailen naar: info@attentmassage.nl

Afbeelding
Festival Verhalen tussen Oud en Nieuw 4 uur geleden
Afbeelding
Expositie 'Het verloren doek' 6 uur geleden
Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord; recordopbrengst voor FC Oudewater 11 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 14 uur geleden
Afbeelding
Een Luisterend Oor 10 dec., 19:00
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 10 dec., 17:00
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 10 dec., 12:00
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00