Afbeelding
pr

Wie wordt de stem van de Waard

Algemeen

Op zoek naar het zangtalent van de Krimpenerwaard

Theater Concordia Haastrecht, Het Kwartier Stolwijk en Cultuurhuis Krimpen aan de Lek gaan gezamenlijk op zoek naar ‘Het zangtalent van de Krimpenerwaard’. Allen die goed kunnen zingen en het leuk lijkt om zijn of haar talent onder begeleiding te ontwikkelen, kunnen zich voor de Stem van de Waard aanmelden.

Voor de deelnemers wordt het een uitdaging om de strijd aan te gaan met anderen om het zangtalent van de Krimpenerwaard te worden. Men zal met een band liveoptreden in één van de grote theaters van de Krimpenerwaard. Vanaf zestien jaar jun je je in oktober inschrijven voor de selectieronde via www.stemvandewaard.nl.

De selectierondes vinden in november plaats in Het Cultuur Station Schoonhoven. De Live rondes met band zijn in januari en februari 2023. In Theater Concordia zal dit o.a. op zaterdag 4 februari plaatsvinden. Op zaterdag 12 maart is in Theater Concordia één van de Battle rondes. Op zaterdag 15 april is in het Kwartier Stolwijk de finale.

RTV Krimpenerwaard volgt de kandidaten daarbij op de voet, zodat men geen seconde hoeft te missen van de ontwikkeling van hun favoriete kandidaat. De zangtalenten worden begeleid door het Cultuur Station in Schoonhoven.

Cees Reichard

Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 2 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 16 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten 18 uur geleden
Filmavond ‘De Acht Bergen’
Deze week in Concordia 19 uur geleden
"We hebben hard geoefend en ik ben heel trots!", aldus kampioen Yara
Yara Nederlands kampioen 21 uur geleden
Afbeelding
Volleyballers Jupiter Heren winnen gisteren
V.l.n.r. André de Bruijn, Sverre Peenstra, Rutger Peenstra,Timo van Dommelen, Vita van Deuren en Daphne van Kooten.
Tegenvallers en meevallers in Thialf 27 mrt, 09:00
Afbeelding
Romeijnsdeuren teruggeplaatst 26 mrt, 19:00