Afbeelding
pr

Wie wordt de stem van de Waard

Algemeen

Op zoek naar het zangtalent van de Krimpenerwaard

Theater Concordia Haastrecht, Het Kwartier Stolwijk en Cultuurhuis Krimpen aan de Lek gaan gezamenlijk op zoek naar ‘Het zangtalent van de Krimpenerwaard’. Allen die goed kunnen zingen en het leuk lijkt om zijn of haar talent onder begeleiding te ontwikkelen, kunnen zich voor de Stem van de Waard aanmelden.

Voor de deelnemers wordt het een uitdaging om de strijd aan te gaan met anderen om het zangtalent van de Krimpenerwaard te worden. Men zal met een band liveoptreden in één van de grote theaters van de Krimpenerwaard. Vanaf zestien jaar jun je je in oktober inschrijven voor de selectieronde via www.stemvandewaard.nl.

De selectierondes vinden in november plaats in Het Cultuur Station Schoonhoven. De Live rondes met band zijn in januari en februari 2023. In Theater Concordia zal dit o.a. op zaterdag 4 februari plaatsvinden. Op zaterdag 12 maart is in Theater Concordia één van de Battle rondes. Op zaterdag 15 april is in het Kwartier Stolwijk de finale.

RTV Krimpenerwaard volgt de kandidaten daarbij op de voet, zodat men geen seconde hoeft te missen van de ontwikkeling van hun favoriete kandidaat. De zangtalenten worden begeleid door het Cultuur Station in Schoonhoven.

Cees Reichard

Afbeelding
'Het Touwbos': een mooie aanwinst voor basisscholen én omgeving 10 uur geleden
Afbeelding
Ook Taizé viering in Oudewater 10 uur geleden
Afbeelding
Ruim tweehonderd meter rails in Linschoten 11 uur geleden
Afbeelding
Hulp nodig bij uw aangifte Inkomstenbelasting 2022 12 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert in Montfoort 13 uur geleden
Afbeelding
Deze week in Concordia 13 uur geleden
Afbeelding
Jubileumboek 'Wit-zwarte kleuren' gepresenteerd 13 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Kay en Rick Schipper 29 mrt., 19:00