Afbeelding

Badminton in Haastrecht

Algemeen

Na een door COVID gebroken seizoen badmintonnen, waarin ze er met z’n allen bij BCVLIST het beste van hebben gemaakt, zijn zij verheugd te melden dat zij vanaf 30 augustus weer kunnen gaan spelen.

Door het uitblijven van de regionale competitie is er vorig seizoen bij BCVLIST een eigen interne competitie gehouden waarbij eenieder op zijn of haar speelsterkte kon laten zien wat men in huis had. Deze leuke alternatieve competitie beviel erg goed en wordt daarom dan ook voortgezet.

Daarnaast zal BCVLIST in het nieuwe seizoen zo af en toe bij de badmintonverenigingen uit de omliggende gemeenten op bezoek gaan en zij zullen hen ook graag ontvangen in Haastrecht voor een vriendschappelijke krachtmeting.

Op de dinsdagavonden tussen 20.00 en 22.00 uur wordt er dus in de sporthal Concordia Haastrecht een gezellig potje badminton gespeeld. Dit is heel laagdrempelig en voor alle speelsterktes. Eenieder van 16 jaar en ouder die zin heeft mag dan komen meespelen. Je mag drie keer gratis en vrijblijvend komen spelen om daarna wellicht enthousiast lid te worden van de vereniging. Kijk op www.bcvlist.nl voor meer info.

BCVLIST ziet erg uit naar de start van het speelseizoen en hoopt vele dorpsgenoten te mogen verwelkomen om het badminton eens te ervaren.

Afbeelding
Kookworkshop voor 18+'ers: Lekker, gezellig en gezond 4 uur geleden
Afbeelding
Verhalencafé: Liefde en verlangen, heerlijk, maar soms dodelijk 5 uur geleden
Uitreiking Hugo Kotestein oorkonde.
Monumentenstichting Hugo Kotestein 6 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 11 uur geleden
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 13 uur geleden
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 14 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 18 apr, 19:00
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 18 apr, 18:00