Afbeelding
pr

Pianoconcert Ruben Plazier in Haastrecht

Algemeen

Op zondag 21 november treedt de jonge, talentvolle pianist Ruben Plazier op in de Hervormde kerk in Haastrecht. Samen met organisator ‘De Haastrechtse Kring’ is een prachtig programma samengesteld met werken van Beethoven, Chopin, Debussy en Schumann.

Nadat hij al op dertienjarige leeftijd lessen kreeg van Wibi Soerjadi rondde Ruben al snel zijn opleiding cum laude af, aan het Rotterdams conservatorium. Dit jaar rondde hij als 23-jarig talent zijn studie aan de prestigieuze Ecole Normale de Musique ‘Alfred Cortot’ in Parijs af met het Diplôme Superieur d’execution. Hier studeerde hij bij de wereldberoemde, inmiddels 77-jarige, pianist/dirigent Jean Bernard-Pommier.

Inmiddels won Ruben Plazier vele prijzen waaronder het internationale Festival d”Anniviers in Zwitserland; en trad hij op als solist in het Concertgebouw in Amsterdam en in de grote zaal van de Doelen in Rotterdam.

De werken die op 21 november worden gespeeld zullen door Ruben zelf worden toegelicht.

De Haastrechtse Kring hoopt in het komende seizoen regelmatig zondagmiddagconcerten te programmeren in de Hervormde kerk in Haastrecht. Als eerstvolgend concert staat voor 3 januari het traditionele nieuwjaarsconcert op het programma. Reserveren kan alvast via www.haastrechtsekring.nl

De Haastrechtse Kring ziet toe op de naleving van de RIVM-maatregelen.

Afbeelding
Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord; recordopbrengst voor FC Oudewater 1 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 4 uur geleden
Afbeelding
Een Luisterend Oor 18 uur geleden
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 20 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 10 dec., 12:00
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00
Afbeelding
Belangrijke stap voor dierenwelzijn 9 dec., 17:00
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Montfoort 9 dec., 12:00