Afbeelding
pr

Tweede Zonnestroom-project in de Krimpenerwaard: Zonneroos Haastrecht

Algemeen

De Coöperatie Waardstroom attendeert u op haar tweede Zonnestroom-project in de Krimpenerwaard. De zonnestroominstallatie zal worden gebouwd op het bestaande dak van de stal van Melkveebedrijf Aantjes- Blokhuis, Provincialeweg oost 127, Haastrecht. Bewoners en kleine bedrijven in de omgeving van Haastrecht kunnen meedoen aan dit project en daarmee hun eigen stroom opwekken op andermans dak!

Postcoderoos

U kunt deelnemen als u een huis- of vestigingsadres heeft met één van de volgende postcodes: 2807, 2808, 2811, 2821, 2831, 2851, 2855, 3421 of 3467.

Hoe werkt het?

Aan het begin van het project financieren de deelnemende leden met een eenmalige inleg samen een zonnestroominstallatie. Deze installatie wordt geplaatst op een groot dak. Gedurende vijtien jaar levert de installatie stroom die aan het openbare net geleverd wordt. De leden gebruiken stroom van datzelfde openbare net. Dankzij de verkoop van stroom en een subsidie van de overheid wordt er een mooi financieel rendement van vijf procent per jaar verwacht. Er wordt gebruik gemaakt van het openbare net; ook als de zon niet schijnt krijgt u stroom geleverd.

Nieuwsgierig geworden?

Op dinsdag 9 en donderdag 11 november is er vanaf 20.00 uur een (digitale) informatieavond gepland voor dit project. U kunt zich aanmelden via de website www.waardstroom.nl/aanmelden
U ontvangt een LINK als uitnodiging in uw e-mailbox.

De website: www.waardstroom.nl/zon-op-dakproject/ bevat meer informatie over dit project en over onze coöperatie.

Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 10 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 11 uur geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 12 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 13 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 13 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 16 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 18 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 21 uur geleden