Caroline Ruissen, Buurtsportcoach namens Team Sportservice Krimpenerwaardin ondermeer Haastrecht.
Caroline Ruissen, Buurtsportcoach namens Team Sportservice Krimpenerwaardin ondermeer Haastrecht. Leen van PUT fotografie

Sportcafé Krimpenerwaard

Algemeen

Team Sportservice Krimpenerwaard en de Gemeente Krimpenerwaard organiseert samen het ‘Sportcafé Krimpenerwaard’ op donderdag 17 maart vanaf 19.30 uur in Grand Café Concordia in Haastrecht. Het is een avondvullend programma, waarin diverse sprekers het woord voeren en waarin de sporters en vrijwilligers in het zonnetje gezet worden. Uit Haastrecht zijn Ron de Ruiter en Manon van Vliet (VCH, volleybalclub Haastrecht), daarvoor genomineerd. Beide personen zetten zich al jaren actief en vol enthousiasme in voor deze club.

Voor het sportcafé hebben zich zo’n vijftig personen aangemeld. Er kunnen nog mensen bij in de zaal, dus wees welkom! Aanmelden kan via: jouw.teamsportservice.nl/krimpenerwaard/sportcafe-krimpenerwaard/

Burgermeester Paans en wethouder Lavinja Sleeuwenhoek zijn namens de Gemeente Krimpenerwaard aanwezig.

Caroline Ruissen, zelf woonachtig in Stolwijk, Buurtsportcoach namens Team Sportservice Krimpenerwaard in de kernen Stolwijk, Haastrecht, Vlist, Gouderak en Berkenwoude staat mij enthousiast te woord.

“Namens de Gemeente Krimpenerwaard is team Sportservice Krimpenerwaard de partij die sporten onder de aandacht brengt en partijen met elkaar verbindt. Per e-mail of telefonisch zijn zij eenvoudig te benaderen. De Krimpenerwaard heeft op dit moment drie buurtcoaches en één regiocoördinator. Voorheen was er één buurtcoach, maar de organisatie wil meer gebiedsgericht te werk gaan, met kortere communicatielijnen.”

Visie

De visie van team sportservice is een gezonde, vitale en sociale samenleving waarbinnen écht iedereen de kracht van sport en bewegen benut. Verenigingen kunnen zich vrijblijvend aanmelden om hun sport / beweegaanbod te promoten op Krimpernerwaardactief.nl. Graag zelfs. Het is fijn als het aanbod sportactiviteiten van de Krimpenerwaard zoveel als mogelijk gecentreerd is.

Hester van der Vlist

Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 6 uur geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 8 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 11 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 13 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert 15 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 25 apr, 19:00
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 25 apr, 18:00
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk 25 apr, 17:00