Afbeelding
Foto:

Montfoort S.V.’19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking

Algemeen

Montfoort S.V. ‘19 en trainer Gert Kruys hebben in onderling overleg besloten om de samenwerking per direct te beëindigen. Jeroen de Vlieger en Andy van Vliet nemen tot het einde van het lopende seizoen de training en coaching van de A-selectie volledig over. Met ingang van het seizoen 2024-2025 is Nick Vreeman, de huidige assistent-trainer van Hercules, benoemd als nieuwe hoofdtrainer.

In november 2023 had Gert Kruys reeds aangegeven Montfoort S.V.’19 aan het einde van het lopende seizoen te verlaten om elders een nieuwe uitdaging als hoofdtrainer te zoeken. Dit is de voetbalclub VVOG geworden.

Gert heeft de A-selectie gedurende twee seizoenen onder zijn hoede gehad. Het eerste seizoen werd onder zijn gedreven leiding met 54 punten en een periodetitel zeer succesvol afgesloten. In de nacompetitie om promotie naar de 4e divisie werd in de verlenging uiteindelijk met 0-1 verloren van CSV Apeldoorn.

Tikkeltje onvrede

In het lopende seizoen zijn de resultaten om meerdere redenen aanzienlijk minder en sloop er ook langzaam wat onvrede in en rondom de A-selectie. Met nog een paar wedstrijden voor de boeg bezet Montfoort S.V.’19 momenteel met 24 punten uit 21 wedstrijden de tiende plaats op de ranglijst.

Door de ingevoerde verzwaarde degradatieregeling zijn de nummers 9 tot en met 11 in de eindklassering gedwongen tot het spelen van nacompetitie en degraderen de nummers 12 en 13 rechtstreeks naar de 2e klasse. Bestuur, spelers en technische staf willen er de komende tijd alles aan doen om de nacompetitie te ontlopen en het verblijf in de 1e klasse te continueren. In het streven om de negatieve lijn in de sportieve prestaties van de afgelopen vier weken te doorbreken zijn Montfoort S.V.’19 en Gert Kruys tot de slotsom gekomen dat de kans hierop groter is als Gert eerder dan reeds gepland terugtreedt. Montfoort S.V.’19 bedankt Gert voor zijn gedreven inzet voor de club en wenst hem veel succes in het vervolg van zijn trainerscarrière.

Elvira Schenk poseert met twee schilderijen die veel voor haar betekenen.
Linschotense Elvira exposeert in Galerie Montfoort 6 uur geleden
Afbeelding
Europese verkiezingen 8 uur geleden
Afbeelding
Boek een arrangement bij De Ballensnoeperij 13 uur geleden
Afbeelding
BMM Band met live muziek 'From The Sixties Till Now' 5 mei, 19:00
Hier - het is december 2023 - wordt minutieus gewerkt aan het restaureren van de beschilderingen van het priesterkoor.
Stichting Reddingsplan Franciscuskerk Oudewater maakt restauratie priesterkoor mogelijk 5 mei, 17:00
Team 226 'Zorgpartners Midden-Holland'.
De Roparun in het pinksterweekend weer van start 5 mei, 16:00
Het opbrengen van N.S.B.-ers op 5 mei door twee priesterstudenten uit MegenFrans de Roode en Evert Hardesmeets, die ondergedoken zaten bijHein Blom in de Hekendorpse Buurt (nu kinderdagverblijf Veld-Zicht).Zij speelden een belangrijke rol in het verzet.Evert Hardesmeets (rechts) zou later op de dag zich verstoppenin het huis van Van Vliet op het IJsselvere en er de nacht doorbrengen.
Oorlogsdagboek mei 1945 4 mei, 19:00
 Ze hebben er weer een gezellig avond van gemaakt in het Cultuurhuis.
Taalcafé 4 mei, 12:00